Jump to content
POLITISTI.ro

Permis suspendat pentru alcool - reducere perioada suspendare

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna ziua. In data de 16.08.2015 la ora 3 am fost oprit de un echipaj. Am permis de aproximativ 2 ani. Intamplarea a facut ca o prietena de.a mea sa ajunga la spital si sa nu aiba bani la ea. M.a sunat , eu fiind acasa . Am baut 2 beri inainte sa sunr, iar cand m.a sunat ea, m.am urcat in masina si am plecat spre spital. Nici macar n.am ajuns. Am avut o alcoolemie de 0,23 in aerul respirat. Mi sma suspendat pe 90 zile. Am o rugaminte urmata de.o intrebare. Mi s.a zis de catre agent ca peste 15 zile pot da de permis si mi se poate reduce perioada la 30 zile.. Cum fac.. Ca imi pierd locul de munca. De 2 ani am permisul, recent am primit 2 amenzi pentru viteza (  una de 102 lei si una de 240 lei) si in rest nu am avut nimic. Va rog ajutati.ma ca sunt disperat.. Imi pierd paine din cauza creierului..

Modificat de Marius
Modificare titlu
  • Moderator
Publicat

Din păcate în România legea e prea indulgentă şi le permite beţivanilor să scape uşor. Citeşte:

• Marius a eliminat recomandarea pentru acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.