Jump to content
POLITISTI.ro

Radiere auto mostenit - dobandit prin succesiune

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Doresc sa aflu daca exista un termen maxim pentru radierea unui auto dobandit prin succesiune.

Acesta nu mai este utilizat si intentionez sa il inscriu pe viitor la programul rabla.

Este nevoie sa fac initial inmatricularea pe numele meu?

Va multumesc,

Silviu

• Marius a eliminat recomandarea pentru acest topic
  • 10 ani mai târziu...
Publicat

Bună ziua, 

Am nevoie de sfatul dumneavoastră. 

Aș vrea să radiez o mașină ce e moștenire și unde eu am cota 50% , iar sora mea 50%.

Problema e că mașina ar fii fost ridicată de poliție iar eu nu "ard" de nerăbdare să plătesc o căruță" de bani pentru a recupera ceva de care nu am nevoie.

(Noi oricum voiam să fie radiată, deoarece necesită o investiție mult prea mare repararea ei.)

Întrebarea e ce se întâmplă dacă nu merg să o ridic? 

O mai pot radia, în condițiile sus menționate?

Mulțumesc anticipat pentru răspuns!

Numai bine, tuturor!

Publicat

Bună ziua, 

Am nevoie de sfatul dumneavoastră. 

Aș vrea să radiez o mașină ce e moștenire și unde eu am cota 50% , iar sora mea 50%.

Problema e că mașina ar fii fost ridicată de poliție iar eu nu "ard" de nerăbdare să plătesc o căruță" de bani pentru a recupera ceva de care nu am nevoie.

(Noi oricum voiam să fie radiată, deoarece necesită o investiție mult prea mare, pentru a ne putea fii de folos.)

Întrebarea e ce se întâmplă dacă nu merg să o ridic? 

O mai pot radia, în condițiile sus menționate?

Mulțumesc anticipat pentru răspuns!

Numai bine, tuturor!

• Moderator
Publicat

@M7h5

Poliția Română NU mai are competențe privind înmatriculările, radierile sau transferul de proprietate al autovehiculelor încă din anul 2001.
Aceste activităţi sunt în competenţa D.G.P.C.I. (Direcția Generală Permise de Conducere și Înmatriculări şi / sau Serviciilor Publice Comunitare), instituții care au fost înființate şi funcționează în cadrul Prefecturilor județene, respectiv a mun. Bucureşti şi care nu au nicio legătură cu Poliția Română.
Drept consecință, trebuie să te adresezi instituțiilor respective.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.