Jump to content
POLITISTI.ro

Probleme cu prietenii


Gabriel405

Recommended Posts

Am un fost prieten cu care m.am certat si acum imi face o gramada de probleme. Face tot felul de amenintari si se plimba cu alti prieteni de.ai lui cu bate si cutite. As vrea si eu un sfat cum sa.l sperii putin si sa inceteze cu aceste lucruri care nu sunt normale.

Link to comment
  • Moderator

Dacă vrei doar să-l sperii, nu avem ce sfaturi să-ti dăm si nici nu te putem ajuta. Însă dacă vrei să fie tras la răspundere din punct de vedere legal, putem să îti oferim câteva îndrumări.

Link to comment
  • Moderator

Îm cazul în care ai cunoştiinţă despre anumite fapte ale fostului tău prieten, care contravin legii, trebuie să mergi şi să depui o plângere ori un denunţ. Asta nu înseamnă că-l "torni", ci că îţi faci datoria faţă de comunitatea în care trăieşti. Pentru că dacă un individ încalcă legea, el lezează interesele oamenilor corecţi şi cinstiţi. Deci vei face un bine comunităţii în care trăieşti şi oamenilor ce vor să trăiască într-un mediu sigur şi curat.

Link to comment

Singura chestie e ca a venit la mine sa ma loveasca eram cu niste prieteni care nu l.au lasat apoi el a scos un cutit si a zis ca ne omoara. Apoi a incercat cu sa ne ameninte cu alti indivizi cu niste bate si acum a spus ca ne asteapta pe toti cand ne asteptam mai putin.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.