Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Probleme cu prietenii

Gabriel405

Question

Am un fost prieten cu care m.am certat si acum imi face o gramada de probleme. Face tot felul de amenintari si se plimba cu alti prieteni de.ai lui cu bate si cutite. As vrea si eu un sfat cum sa.l sperii putin si sa inceteze cu aceste lucruri care nu sunt normale.

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderator

Dacă vrei doar să-l sperii, nu avem ce sfaturi să-ti dăm si nici nu te putem ajuta. Însă dacă vrei să fie tras la răspundere din punct de vedere legal, putem să îti oferim câteva îndrumări.

• 0
  • Moderator

Îm cazul în care ai cunoştiinţă despre anumite fapte ale fostului tău prieten, care contravin legii, trebuie să mergi şi să depui o plângere ori un denunţ. Asta nu înseamnă că-l "torni", ci că îţi faci datoria faţă de comunitatea în care trăieşti. Pentru că dacă un individ încalcă legea, el lezează interesele oamenilor corecţi şi cinstiţi. Deci vei face un bine comunităţii în care trăieşti şi oamenilor ce vor să trăiască într-un mediu sigur şi curat.

• 0

Singura chestie e ca a venit la mine sa ma loveasca eram cu niste prieteni care nu l.au lasat apoi el a scos un cutit si a zis ca ne omoara. Apoi a incercat cu sa ne ameninte cu alti indivizi cu niste bate si acum a spus ca ne asteapta pe toti cand ne asteptam mai putin.