Dan97 Posted August 2, 2015 Share Posted August 2, 2015 Salut, as dori sa stiu daca termin o scoala de politie si vreau sa devin ofiter, singura solutie este FR? Iar daca intru acolo, mai platesc ceva, fata de scoala respectiva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Membru viobra Posted August 2, 2015 Membru Share Posted August 2, 2015 Poti deveni daca absolvi cursurile Academiei de Politie -F.R. . Nu platesti nimic. Mai este varianta sa participi la un concurs, pe o functie de ofiter, cu incadrare din sursa interna prin trecerea agentilor in corpul ofiterilor, asta bineinteles daca ai studii superioare (si nu facultatea de inginerie...). Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Dan97 Posted August 2, 2015 Author Share Posted August 2, 2015 Va multumesc pentru raspuns, as dori sa mai stiu la ce se refera cursurile superioare, un exemplu de facultate, daca se poate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 constable Posted August 2, 2015 Share Posted August 2, 2015 Un agent poate da admitere la Academie si la cursuri cu frecventa insa exista riscul de a achita scoala de agenti 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Membru viobra Posted August 2, 2015 Membru Share Posted August 2, 2015 Va multumesc pentru raspuns, as dori sa mai stiu la ce se refera cursurile superioare, un exemplu de facultate, daca se poate? Studiile superioare te pot ajuta, in conditiile mai sus amintite, doar daca ajungi initial agent. Incadrari directe de ofiteri (adica fara sa fii agent, din "civilie") nu s-au mai facut de vreo 9 ani (cu mici exceptii). S-au facut ceva icadrari acum cateva luni pentru functii la informatica, cu studii in domeniu. In rest ce studii sa ai? De principiu stiinte penale si stiinte economice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Patorikun Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 Buna. Sunt elev la scoala de politie din Cluj si as dori sa stiu de ce studii am nevoie pentru a avansa la corpul ofiterilor. Stiu ca dreptul este recomandat , dar am observat ca mai exista si o facultate numita "Studii juridice" , ce anume sunt aceste studii. Sunt compatibile cu meseria de politist sau sa ma apuc dupa ce termin sa caut o facultate de Drept ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ROChallenger Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 Daca are cineva facultate si master in domeniul calculatoarelor, exista sansa sa devina ofiter de la subofiter? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Membru Roby Posted December 7, 2020 Membru Share Posted December 7, 2020 Da...se înscrie la concursul de trecere în corpul ofițerilor cand sunt locuri scoase, pe linia "comunicații și informatică" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Dan97
Salut, as dori sa stiu daca termin o scoala de politie si vreau sa devin ofiter, singura solutie este FR? Iar daca intru acolo, mai platesc ceva, fata de scoala respectiva?
7 answers to this question
Recommended Posts