Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Vreau sa fug de acasa.....

LastManOnEarth

Question

Salut, parintii mei nu vor ca eu sa fiu ofiter, desi ei amandoi sunt politisti. Ma gandesc sa plec de acasa deoarece nu vad alta optiune. Ei vor ca sa ma duc la universitate in alt oras, chiar daca este scump. As prefera sa dau banii (pentru universitate, cazare, etc) pe antrenamente si pregatiri pentru academie, dar parintii nu accepta asa ceva. 
  • Upvote 1
  • Downvote 1

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderator

Cred că trebuie adăugat în regulament o restricție, pentru că în ultima vreme suntem invadați de puștani cu tot felul de întrebări și topicuri stupide.

Se întâmplă ceva ... au închis site-ul ăla TPU unde toți puștanii aberau fără restricții?

• 0
  • Membru

- Daca esti hotarat pe calea asta impune-ti punctul de vedere in fata lor, nu au cum sa te oblige intr-un fel sau altul.

- Nu pleca de acasa, e o idee proasta si dai dovada de lipsa de maturitate doar pt ca te gandesti la asta!

• 0

Eu ti-as recomanda sa te refugiezi pe alta planeta,poate chiar sa fugi din sistemul nostru solar(ca sa nu te prinda ai tai niciodata).Si ca sa dau un raspuns cat de cat serios...ei nu sunt de acord cu tine,nu vor sa devii politist,dar asta nu conteaza,trage tare de tine,strange bani pentru a lua cateva ore,si poate o sa intri in Academie.

• 0
  • Moderator

Sunt fraieri parintii tai. Ar trebui sa te lase sa dai la Academie, ca oricum nu ai nicio sansa sa intri si ar reusi sa isi impuna parerea. :) Stii de ce? Bai baiatule, cu atitudinea asta tu pici psihologicul. Cum dracului sa dai arma pe mana unui individ care la prima problema ameninta cu fuge de acasa? Azi fugi de acasa, maine zbori fara parasuta de pe bloc.

• Upvote 3