Jump to content
POLITISTI.ro

Vreau sa fug de acasa.....

Postare recomandată

Publicat

Salut, parintii mei nu vor ca eu sa fiu ofiter, desi ei amandoi sunt politisti. Ma gandesc sa plec de acasa deoarece nu vad alta optiune. Ei vor ca sa ma duc la universitate in alt oras, chiar daca este scump. As prefera sa dau banii (pentru universitate, cazare, etc) pe antrenamente si pregatiri pentru academie, dar parintii nu accepta asa ceva. 
  • Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Propun sa facem un top cu cele mai stupide topicuri. Asta cu siguranta ar avea votul meu.

• Moderator
Publicat

Cred că trebuie adăugat în regulament o restricție, pentru că în ultima vreme suntem invadați de puștani cu tot felul de întrebări și topicuri stupide.

Se întâmplă ceva ... au închis site-ul ăla TPU unde toți puștanii aberau fără restricții?

Publicat

Mai bine ai strange bani...si ai merge la un psiholog sa discuti problemele astea..pe langa altele

• Membru
Publicat

- Daca esti hotarat pe calea asta impune-ti punctul de vedere in fata lor, nu au cum sa te oblige intr-un fel sau altul.

- Nu pleca de acasa, e o idee proasta si dai dovada de lipsa de maturitate doar pt ca te gandesti la asta!

Publicat

Eu ti-as recomanda sa te refugiezi pe alta planeta,poate chiar sa fugi din sistemul nostru solar(ca sa nu te prinda ai tai niciodata).Si ca sa dau un raspuns cat de cat serios...ei nu sunt de acord cu tine,nu vor sa devii politist,dar asta nu conteaza,trage tare de tine,strange bani pentru a lua cateva ore,si poate o sa intri in Academie.

• Moderator
Publicat

Sunt fraieri parintii tai. Ar trebui sa te lase sa dai la Academie, ca oricum nu ai nicio sansa sa intri si ar reusi sa isi impuna parerea. :) Stii de ce? Bai baiatule, cu atitudinea asta tu pici psihologicul. Cum dracului sa dai arma pe mana unui individ care la prima problema ameninta cu fuge de acasa? Azi fugi de acasa, maine zbori fara parasuta de pe bloc.

• Apreciez 3
Publicat

Plec departe ... plec pe Marte ... 

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.