Jump to content
POLITISTI.ro

Vreau sa fug de acasa.....


LastManOnEarth

Recommended Posts

 
Salut, parintii mei nu vor ca eu sa fiu ofiter, desi ei amandoi sunt politisti. Ma gandesc sa plec de acasa deoarece nu vad alta optiune. Ei vor ca sa ma duc la universitate in alt oras, chiar daca este scump. As prefera sa dau banii (pentru universitate, cazare, etc) pe antrenamente si pregatiri pentru academie, dar parintii nu accepta asa ceva. 
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
  • Moderator

Cred că trebuie adăugat în regulament o restricție, pentru că în ultima vreme suntem invadați de puștani cu tot felul de întrebări și topicuri stupide.

Se întâmplă ceva ... au închis site-ul ăla TPU unde toți puștanii aberau fără restricții?

Link to comment
  • Member

- Daca esti hotarat pe calea asta impune-ti punctul de vedere in fata lor, nu au cum sa te oblige intr-un fel sau altul.

- Nu pleca de acasa, e o idee proasta si dai dovada de lipsa de maturitate doar pt ca te gandesti la asta!

Link to comment

Eu ti-as recomanda sa te refugiezi pe alta planeta,poate chiar sa fugi din sistemul nostru solar(ca sa nu te prinda ai tai niciodata).Si ca sa dau un raspuns cat de cat serios...ei nu sunt de acord cu tine,nu vor sa devii politist,dar asta nu conteaza,trage tare de tine,strange bani pentru a lua cateva ore,si poate o sa intri in Academie.

Link to comment
  • Moderator

Sunt fraieri parintii tai. Ar trebui sa te lase sa dai la Academie, ca oricum nu ai nicio sansa sa intri si ar reusi sa isi impuna parerea. :) Stii de ce? Bai baiatule, cu atitudinea asta tu pici psihologicul. Cum dracului sa dai arma pe mana unui individ care la prima problema ameninta cu fuge de acasa? Azi fugi de acasa, maine zbori fara parasuta de pe bloc.

  • Upvote 3
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.