Jump to content
POLITISTI.ro

Cazare în Campina pe perioada examenelor de admitere SAPVLC

Postare recomandată

Publicat

Dacă sunt persoane care doresc sa susțină examenul de admitere la SAPVLC și nu au cazare mă pot contacta pe pe pentru a le oferi o soluție...

• 1 an mai târziu...
Publicat (modificat)

Daca sunt doritori care vor sustine examenul de admitere la SAPVLC in septembrie 2016 si nu au cazare pentru aceasta perioada ii rog sa ma contacteze pentru a le oferi sprijin. Va multumesc si succes la examene!

Modificat de dinuifrim
  • Marius a modificat titlul în Cazare in Campina pentru cei care vor sustine examen la SAPVLC
  • 8 luni mai târziu...
Publicat

Daca este cineva interesat de o cazare ieftina in Campina il rog sa  contacteze. Cazarea este la o casa a unei persoane unde am stat si eu in perioada scolii. Recomand, in special pentru pretul mic si zona linistita(aproximativ 2 km distanta de Scoala de politie)

• Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.