Jump to content
POLITISTI.ro

Seful politiei locale Deva


yo3ies

Recommended Posts

http://www.antena3.ro/romania/seful-politiei-locale-din-deva-acuzat-ca-a-batut-doi-barbati-126740.html

Şeful poliţiei locale din Deva este acuzat de un bărbat şi de fiul acestuia că i-ar fi bătut măr după ce i-ar fi oprit în trafic. Poliţia nu neagă incidentul, dar susţine că bărbatul a fost agresiv şi îl acuză acum de ultraj.

Bărbatul agresat susţine că şeful Poliţei Locale l-a lovit cu pumnii în faţă. Omul susţine că şi fiul său ar fi fost lovit de poliţişti.

De cealaltă parte, poliţiştii locali spun că bărbatul este cel care a început scandalul. Până la urmă, ambele părţi au depus plângere la poliţia municipiului Deva.

Asta face politia locala (fosta politie comunitara) n stiu de ce au aparut doua politii si in loc sa avem politisti cu scoala pe strazi si oameni care sa cunoasca proceduri mai bine dam oameni competenti afara si organizam o organizatie paralela dupa parerea mea de necunoscator un fel de forta paramilitara la dispozitia primarului

Link to comment
  • Moderator

Citez din declaratia "intelijentului":

"Procurorul va lua act de declaratiile noastre ... si se va intocmi un proces" :blink::doh:

Va dati seama ca individul nu are niciun habar de ceea ce presupune "un proces", traieste cu impresia ca este probabil un document "ce se intocmeste". :ner:

Vai de soarta noastra!!!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.