Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Probleme itp bulgaria

zazake

Question

Seara buna! am o mica intrebare despre un itp facut in bulgaria.. mi-a fost facut de un anume ''prieten'' intrebat fiind foarte clar de mine daca este LEGAL, dar in acelasi timp gresid ca l-am rugat daca poate sa ma scuteasca de drumul pana la silistra si de problemele ce ar putea sa apara astfel incat masina sa nu treaca inspectia... Zis si facut , omul mi-a cerut actele masinii si in 2 zile mi-a adus Itp acela facut de el.. ( in bulgaria spune ). cert este ca arata la fel ca itp care le vad pe net ca sunt ok , am si abtipild de parbriz.. dar totusi... asa fara masina cum a fost posibil ? Si cum pot sa imi dau seama daca actul este fals? exista vreun reper ceva ? ceva sisteme de siguranta care ar putea sa ma faca sa descopar autencititatea?

Tin sa precizez ca nu vreau sa acuz pe nimeni de nimic si daca se va dovedi ca este fals este numai vina mea pentru ca eu l-am rugat sa ma scuteasca de drum asta fiind greseala mea pe care mi-o asum.

Multumesc frumos !

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0

De ce te-ai complicat, cand puteai sa efectuiezi ITP-ul si in Romania, perfect legal, la una dintre statiile tehnice autorizate de catre RAR?

Sunt cateva elemente de securitate la documentele autoturismului tau, dar nu iti pot preciza care deoarece nu esti politist.

Foloseste functia Cautare a acestui site si vei gasi topic-uri cu adresele unor site-uri unde poti sa verifici daca autoturismul tau are ITP valabila.

• 0

Vezi ca autoturismul tau dacă nu are itp valabilă efectuată în Bulgaria, asigurarea nu despăgubește în caz de accident rutier. Așa ca da o fugă cu auto la bulgari până nu este prea târziu.

• 0

Am folosit site-ul acela.. si exact cum credeam imi apare ca masina nu are itp . Am avut itp facut in romania dar nu ai voie sa parasesti tara cu masina... trebuie facut in tara unde este masina inscrisa... Am dat o fuga la o firma de inscrieri/itp/asigurari. am facut tot ce a fost nevoie si maine la 8 merg in SILISTRA cu masina pe rampa mi-o iau baietii de acasa si imi fac ITP valabil ... vina mea este ca m-am luat dupa gura lumii ca domnule costa 1000000 de miliarde de euro sa faci ITP din contra 60 de euro mi-o iau din poarta mergem cu ea la bulgari imi fac itp si tot ce trebuie si pretu asta include rampa/bac/itp. poate dar numai poate va fi nevoie de un 10-15 euro acolo.... CE MASINA ESTE 100% perfecta nu ? Multumesc pentru raspunsuri! Seara buna !

• 0

Un mic sfat pentru cei ce detin masini inmatriculate in bulgaria si care aud din stanga/dreapta ca pentru a-ti inoi actele la bulgari ITP/ASIGURARE. sa mergi in bulgaria este foarte foarte scump si ca poti sa ai probleme in vama sa iti fie comfiscata masina si alte mizerii spuse de cei ce cauta sa ne arda. De fapt, treaba sta cam asa... vorbind din proprie experienta chiar ieri fiind in bulgaria pentru a rezolva actele masinii dupa ce in prealabil am ''pus botu'' la vrajeala ''smecherilor astora'' si m-am trezit cu un mare ITP fals

Am mers in bulgaria , am ajuns la locul unde se fac verificarile am coborat din masina ea fiind preluata de un lucrator de acolo...

Masina a trecut prin toate etapele fum/frane. si ce au mai controlat ei pe acolo , la sfarsit fiind anuntat ca frana de mana nu tine si ca asta este o problema... cu putina romana a lor m-am inteles cu ei sa imi repare frana la pretul de 5 euro ( mi-a fost schimbata sufa aceea (nu stiu daca era noua sufa pe care mi-au puso) dar acum tine frana si daca parchez in valea vailor ;)) tind sa cred ca in romania ma costa peste 5 euro numai mana de lucru. asa deci.. a fost rezolvata problema mi-au spus baietii sa schimb neaparat cauciucurile cand ajung acasa ca numai duc mult. Dupa ce masina a fost verificata reparata si a trecut testul am ajuns la etapa platii.

Din nou am fost placut surprins sa vad ca am intrat sa platesc si nu au acceptat banii pana cand , personal am introdus datele masinii pe site si am vazut ca inspectia este inregistrata si ca totul este perfect legal si in regula. am platit taxa de 50 de euro a inspectiei pe 1 an de zile + 5 euro frana + 5 euro rovinieta.. avand in vedere ca in romania am platit 100 de euro pe o teapa... va intreb pe voi . ce este mai bine? sa faci legal sa te coste mai putin? sau sa faci naspa sa te coste mai mult si sa ai probleme?

Parerea mea finala : Oameni cu un carcater si o politete deosebita, nu cauta sa te arda, incearca sa te ajute si cauta sa fie bine pentru toata lumea

Sfatul meu : mergeti si faceti totul legal, mai ieftin si  este mai safe pentru voi si asa numai bagati nici banii in buzunarele acestor ''smecheri de smecheri'' numai aplecati urechea la ce spune lumea. ei va injecteaza cu minciunile astea tocmai pentru a va face sa le dati lor banii

zile bune sa aveti si drumuri fara incidente !!