taticu88 Posted May 29, 2011 Share Posted May 29, 2011 salut urmeaza ca anul in curs sa termin scoala de agenti campina.din ce se aude nu ne incadreaza decat in ianuarie.voiam sa mai aud pareri si de alte persoane, ce cred daca se mai merita, mai ales acum de cand cu politia locala ...Desi observ ca multi vor sa dea la politie cred ca multi o sa fie dezamagiti apoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheriffu Posted May 29, 2011 Share Posted May 29, 2011 Stai linistit...candva o sa se merite.Cel mult in viitorul apropiat trebuie sa se schimbe ceva...bineinteles odata cu schimbarea puterii,sa speram ca o sa se schimbe in bine.Macar speranta sa moara ultima! Te saluta colegul tau de la clasa 242 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
videosuzy Posted May 29, 2011 Share Posted May 29, 2011 (edited) Salut taticutule, Nici n-ai terminat si te intrebi daca mai merita? Ce sa merite? Ceva ce n-ai terminat inca? Erau mai bune vremurile in urma cu 1-2 sau 3 ani (cand ai sustinut examenul de admitere) de n-ai stiut cum e tratat politistul de catre [cenzurat] guvernanti et Co.? Te rog din suflet sa nu te superi pe mine. Sunt mahnit sa vad cum reusesc cei ce ne conduc sa sadeasca in sufletul tinerilor din ziua de azi, nesiguranta zilei de maine. Esti tanar. Am fata, probabil,cat tine de mare si nu se da batuta (e si studenta si are si la job). Termina-ti scoala si lupta sa fi printre primii. Poate tu vei face parte dintre cei care vor schimba in bine treaba in Politia Romana... Sherifule ai un plus de la mine Edited May 29, 2011 by videosuzy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anamaria1292 Posted May 29, 2011 Share Posted May 29, 2011 Imi spuneti si mie cum sta treaba,ca si eu vreau sa dau anul viitor si nu vreau sa regret. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taticu88 Posted May 30, 2011 Author Share Posted May 30, 2011 aici sunt multe de spus depinde de fiecare cum vede lucrurile, in momentul asta nu stiu ce sa spun, oricum tot ce as putea sa ti spun sunt doar pareri personale.acum depinde ce vrei sa stii Link to comment Share on other sites More sharing options...
taticu88 Posted May 30, 2011 Author Share Posted May 30, 2011 sherifule oricum esti optimist, eu unu nu prea mai sunt pt ca vad cum este, sa speram ca va fi cum spui tu,dar vezi si tu cum e la scoala si ce mult ii doare pe cei din conducere asa ca nu stiu, la inceput politia se dorea a fi altceva.dar acum uitandu ma la faptul ca in fiecare zi fac patrula cu localii , nu stiu ce sa mai spun, si ca urmeaza sa fiu coleg cu niste semianalfabeti de 50 de ani care au stiut unde sa aruce cu cascaval.. chiar asa p la tine cum e situatia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyk21 Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 totul va merge spre bine baieti nu fiti dezamagiti...din 2015 vom avea salarii de 2000 euro si vom lucra doar 6 ore......sperati macar 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
calin69 Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 sigur o sa se plimbe cainii cu covrigi in coada......si o sa fie nevoie doar sa prinzi acele zile in politie Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheriffu Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 la mine e aceeiasi situatie. nu fac personal patrula cu comunitarii dar sunt alti politisti care fac patrula cu ei.aceiasi problema..oameni la 50 de ani unii semianalfabeti ca si la tine...ii cauta moartea pe acasa si ei plimba bastonul pe strazi.Am vb cu un coleg care face scoala la scoala de subofiteri de jandarmi de la falticeni si a zis ca lor nu li s-a zis nimic in legatura cu faptul ca nu i-ar incadra..deci daca ii incadreaza pe ei trebuie sa ne incadreze si pe noi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru cs777 Posted May 31, 2011 Membru Share Posted May 31, 2011 taticu nu fi dezamagit gandeste pozitiv.......vei avea ultima vacanta:))) eu trebuie sa termin in 2012 la cj, dar nu-mi fac probleme stau cu capul sus si astept la fel ca restul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 (edited) Pai tu cs777 asa si trebuie sa stai pentru ca pina in vara lui 2012 se spera sa fie treaba aproximativ rezolvata cu fondurile . Cel putin nimeni nu crede ca, dupa scandalul de anul acesta cu banii, la anul nu aloca pentru bugetul ministerului cit de cit bani de salarizare macar . De echipare si dotari treaba va merge ca intotdeauna adica molcom . Niciodata nu s-a acordat de cind ma stiu eu pe aici de vreo 21 de ani necesarul complet ci , tot asa putin cite putin . Oricum voi ca elevi daca ati luat calea asta nu trebuie sa faceti o drama nationala . Este o perioada mai rea pentru toti, la care nu se astepta sincer nimeni . Cel putin in istorie nu s-a mai auzit de asa ceva . Edited May 31, 2011 by Daniel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru cs777 Posted May 31, 2011 Membru Share Posted May 31, 2011 Exact cum ai spus tu Daniel este o perioada grea pentru toti...nu doar pentru noi...dar chiar incerc sa privesc lucrurile dintr-un unghi care se vad mai bine...se putea si mai rau....sunt inca tanar am viata inainte si am pasit intr-o zona in care cred ca voi petrece cel putin 11 ani si mai mult asa imi doresc eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
taticu88 Posted June 1, 2011 Author Share Posted June 1, 2011 a anuntat azi igas vestea cea buna deci adio anul asta, auzisem ca daca pleci acum nu te mai pune sa platesti scoala ma gandeam la asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts