Jump to content
POLITISTI.ro

Am fost talharit !

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua ! Ieri pe la ora 12 a zilei am fost talharit pe strada. Mi-au fost furati ochelarii RayBan in valoare de 800 de lei. Stiu cine i-a luat. (cunosteam 2 din cele 3 persoane care m-au abordat) Vreau sa stiu daca ma duc la politie si depun o plangere care este procedura ? Eu am si un martor.

• Moderator
Publicat

Trebuie să mergi la secția de poliție pe a cărei rază de competență a fost săvârșită fapta și să depui o plângere în scris. În redactarea plângerii trebuie să precizezi cât mai detaliat aspectele pe care le cunoști ce au legătură cu acest incident.
Nu pierde timpul, mergi și depune plângerea cât mai repede.

Publicat (modificat)

Cei despre care vorbesc sunt niste oameni cam periculosi. Am facut acum rost de numarul unuia dintre ei si cand i-am zis ca intentionez sa ma duc la politie mi-a spus ca el nu mi-a luat nimic si ca daca pomenesc ceva de numele lui baga cutitul in mine.

Eu mi-as dori doar sa imi recuperez ochelarii. Nu am mai avut probleme de acest gen, iar acum imi e frica sa depun o plangere sau ceva ca m-ar putea cauta pe strada sa ma bata sau mai stiu eu ce.

Modificat de Sato
  • Membru
Publicat

Deci ca să înţelegem îi şti pe tâlhari şi în loc să mergi la poliţie, să depui plângere, te apuci să vorbeşti tu cu unul dintre aceşti "oameni cam periculoşi"... da, foarte bine ai facut sunt curios care a fost logica gândirii tale, poate ai vrut să-l sperii, să-l şantajezi să-ţi dea ochelarii ca să nu mergi la poliţie... Tare ar fi să depună ală plângere acum împotriva ta, poate aşa te vei trezi la realitate....

Publicat

am fost si am depus plangere. nu vi se pare normal ca un copil de 20 de ani si 50 kg sa aiba teama de un om care are legaturi cu un clan mafiot ? (clanul corduneanu) evident ca imi este frica ! imi doresc sa se faca dreptate iar acest om care abuzeaza de pozitia lui pentru a intimida copii sa fie pedepsit ca la carte. 

Multumesc frumos si o seara frumoasa va doresc !

Publicat

Daca la 20 de ani mai esti copil....in fine...succes.

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Al naibii copilul asta de 20 de ani care cunostea "doi dintre atacatori din trei" si despre care stia ca fac parte din "clanul Corduneanu". Asta nu e clanul ala destructurat de colegii nostri acum cativa ani?:))

Publicat

Omu' are 50kg la 20 de ani , dar poarta ochelari de 800 lei. Eu mi-as satisface nevoile de baza , hrana in cazul tau , decat sa risc sa ma ia vantul pe sus cu tot cu ochelarii mei de 800 ron.

Off-topic , dar nu m-am putut abtine.

• Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat

Sato, daca imi permiti un sfat. Avand in vedere ca esti inca ”un copil” considera ca este spre binele tau sa l urmezi. Incearca in viitor sa nu mai te afisezi cu lucruri scumpe ! Nu ai nici capacitatea fizica de a ti le proteja si nu ai nici maturitatea psihica de a nu intra in incurcaturi sau de a stii cum sa le gestionezi. Gandeste te ca la varsta si fizicul tau reprezinta practic o provocare purtarea unei perechi de ochelari de 800 de lei atat pentru ”infractorii deosebit de periculosi” cu care se vede clar ca nu ai invatat sa nu interferezi, cat si pentru oameni mai nevoiasi care ”cu ochelarii tai RayBan ar avea de mancare o luna jumătate doua”. Retine ca in anumite situatii datorita mediului social cu care vrei nu vrei..... interactionezi, bunastarea e mai bine sa fie afisata foarte discret/decent pentru a nu te transforma pe tine si familia ta in eventuale tinte. Altfel risti mult mai mult decat pierderea bunului respectiv adica sa iti fie afectata integritatea fizica sau sa iti fi pusa in pericol chiar si viata. Si nici un politist nu ar mai avea cum sa te ajute sau salveze.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.