Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Am fost talharit !

Sato

Question

Buna ziua ! Ieri pe la ora 12 a zilei am fost talharit pe strada. Mi-au fost furati ochelarii RayBan in valoare de 800 de lei. Stiu cine i-a luat. (cunosteam 2 din cele 3 persoane care m-au abordat) Vreau sa stiu daca ma duc la politie si depun o plangere care este procedura ? Eu am si un martor.

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderator

Trebuie să mergi la secția de poliție pe a cărei rază de competență a fost săvârșită fapta și să depui o plângere în scris. În redactarea plângerii trebuie să precizezi cât mai detaliat aspectele pe care le cunoști ce au legătură cu acest incident.
Nu pierde timpul, mergi și depune plângerea cât mai repede.

• 0

Cei despre care vorbesc sunt niste oameni cam periculosi. Am facut acum rost de numarul unuia dintre ei si cand i-am zis ca intentionez sa ma duc la politie mi-a spus ca el nu mi-a luat nimic si ca daca pomenesc ceva de numele lui baga cutitul in mine.

Eu mi-as dori doar sa imi recuperez ochelarii. Nu am mai avut probleme de acest gen, iar acum imi e frica sa depun o plangere sau ceva ca m-ar putea cauta pe strada sa ma bata sau mai stiu eu ce.

Edited by Sato

• 0
  • Membru

Deci ca să înţelegem îi şti pe tâlhari şi în loc să mergi la poliţie, să depui plângere, te apuci să vorbeşti tu cu unul dintre aceşti "oameni cam periculoşi"... da, foarte bine ai facut sunt curios care a fost logica gândirii tale, poate ai vrut să-l sperii, să-l şantajezi să-ţi dea ochelarii ca să nu mergi la poliţie... Tare ar fi să depună ală plângere acum împotriva ta, poate aşa te vei trezi la realitate....

• 0
  • Membru

imi e frica sa depun o plangere sau ceva ca m-ar putea cauta pe strada sa ma bata sau mai stiu eu ce.

Pai daca ti-e frica nu inteleg cam ce mai vrei de la noi. Sa depunem noi plangere in locul tau?

Politistii nu sunt nici recuperatori si nici Mos Craciun care se strecoara pe cosul casei hotului sa-ti ia ochelarii inapoi fara sa afle "hotul". Asa faceti toti. Daca s-ar putea Politia sa va aduca lucrurile inapoi, dar sa nu mai depuneti plangere, sa nu indicati persoana care v-a pagubit, sa nu ajutati politistii prin aducerea de probe, in principiu sa nu va asumati raspundere si daca s-ar putea, nimeni sa nu afle nimic. Ei bine, lucrurile nu functioneaza asa, dar asa suntem noi, romanii (supercetatenii europeni doar cu drepturi), niste egoisti. Ne intereseaza doar persoana noastra, sa ne recuperam bunurile, dar sa ne doara in dos daca infractorul scapa si mai talhareste vreo persoana, ca doar nu ne talhareste din nou pe noi, nu? Noi ne-am vazut cu sacii in caruta, iar politstii sa munceasca precum prostii cand respectivul o sa talhareasca din nou, probabil tot o persoana ca si tine, care doreste doar sa-si recupereze bunurile si atat, in loc sa-l opreasca definitiv pe individ prin ajutarea la condamnarea lui.

Eu te sfatuiesc nici sa nu mai iesi din casa, daca iti e atat de frica.

Edited by Ben
  • Upvote 7

• 0

am fost si am depus plangere. nu vi se pare normal ca un copil de 20 de ani si 50 kg sa aiba teama de un om care are legaturi cu un clan mafiot ? (clanul corduneanu) evident ca imi este frica ! imi doresc sa se faca dreptate iar acest om care abuzeaza de pozitia lui pentru a intimida copii sa fie pedepsit ca la carte. 

Multumesc frumos si o seara frumoasa va doresc !

• 0
  • Moderator

Al naibii copilul asta de 20 de ani care cunostea "doi dintre atacatori din trei" si despre care stia ca fac parte din "clanul Corduneanu". Asta nu e clanul ala destructurat de colegii nostri acum cativa ani?:))

• 0

Omu' are 50kg la 20 de ani , dar poarta ochelari de 800 lei. Eu mi-as satisface nevoile de baza , hrana in cazul tau , decat sa risc sa ma ia vantul pe sus cu tot cu ochelarii mei de 800 ron.

Off-topic , dar nu m-am putut abtine.

• Upvote 3
  • Downvote 1

• 0

Sato, daca imi permiti un sfat. Avand in vedere ca esti inca ”un copil” considera ca este spre binele tau sa l urmezi. Incearca in viitor sa nu mai te afisezi cu lucruri scumpe ! Nu ai nici capacitatea fizica de a ti le proteja si nu ai nici maturitatea psihica de a nu intra in incurcaturi sau de a stii cum sa le gestionezi. Gandeste te ca la varsta si fizicul tau reprezinta practic o provocare purtarea unei perechi de ochelari de 800 de lei atat pentru ”infractorii deosebit de periculosi” cu care se vede clar ca nu ai invatat sa nu interferezi, cat si pentru oameni mai nevoiasi care ”cu ochelarii tai RayBan ar avea de mancare o luna jumătate doua”. Retine ca in anumite situatii datorita mediului social cu care vrei nu vrei..... interactionezi, bunastarea e mai bine sa fie afisata foarte discret/decent pentru a nu te transforma pe tine si familia ta in eventuale tinte. Altfel risti mult mai mult decat pierderea bunului respectiv adica sa iti fie afectata integritatea fizica sau sa iti fi pusa in pericol chiar si viata. Si nici un politist nu ar mai avea cum sa te ajute sau salveze.