Jump to content
POLITISTI.ro

Infractorii din Romania nu mai au limita. Procuror amenintat cu bataia cu parul.

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Infractorii din Romania nu mai au niciun fel de limita. Membrii unei grupari din Caras-Severin, care se ocupau cu prostitutia si contrabanda cu tigari, au planuit o razbunare crunta pentru procurorul care ii urmarea.

Numai ca o camera, montata de anchetatori intr-un bar, le-a inregistrat fiecare cuvant.

Aproape 100 de luptatori ai trupelor speciale si politisti de frontiera au descins joi dimineata la Oravita, la adresele indivizilor. In mai putin de un an, acestia au racolat zeci de tinere din Republica Moldova si le-au trimis sa se prostitueze in Venetia.

12 suspecti stau acum in fata procurorilor, care trebuie sa decida daca ii aresteaza preventiv.

Vezi video cu inregistrarea aici.

sursa : crimetime.ro

Comentariu propriu : Domnilor procurori, cum e acum cu expresia "Nu prezinta pericol social" prin care multi nenorociti din astia sunt in libertate si planuiesc astfel de fapte "marete"? Poate acum veti crede politistul amarat care vine in fata dvs. batut si scuipat de jegurile tarii. :angry:

• Apreciez 1
Publicat

Pai ar trebui sa o pateasca cam multi procurori, ca sa se mai trezeasca la realitate. Nu vreau sa generalizez, intrucat sunt si procurori care lucreaza foarte bine cu politia, insa foarte multi habar nu au cu ce se mananca munca asta de politie. Cunosc procurori care nu au coborat din birou in "strada" de cand se stiu ei pe functie.

Publicat

Daca era vorba de un politist si nu un procuror, mai sarea asa SJIPI si restul ? As...

Publicat (modificat)

Nu l-au batut pe ,,donul procoror"?

Inseamna ca nu s-a intamplat nimic ,daca avea peste 30 de zile de spitalizare era ultraj asa nu prea cred :blink: .

Parca ei sunt aia care ne dau lectii si ne spun ca noi trebuie sa fim pregatiti sa ne confruntam cu asa ceva.

Daca era vorba de un politist nici macar nu aparea pe la TV.

Parerea mea. :emo-yessir:

Modificat de Elvis
Publicat

poate urmarim sa vedem ce se intimpla la instanta cu arestarea preventiva. poate nu prezinta pericol social :)

• Apreciez 1
Publicat

Maxu eu zic sa nu faci pariu ,ai toate sansele sa il pierzi........

Publicat

pentru procurori si judecatori, intr0un cavant magistrati, dragi colegi nu exista notiunea "nu prezinta pericol social". asta este pt noi

Publicat

Adevarul este ca de aproximativ un an de cand a venit, a cam inceput sa faca ordine si foarte multi au inceput sa ii ia frica. Va spun asta pentru ca apartin de Parchetul de pe langa Judecatoria Oravita. Iar omul e venit din randurile politistilor, deci stie si cu ce se mananca munca de politie, nu numai cea de procuror.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.