Jump to content
POLITISTI.ro

Sfat accident scuter

dexlov

Recommended Posts

buna ziua, in data de 09.06.2015 am avut un accident cu scuter si o masina, rezultand vatamarea corporala a mea, fiind luat de ambulanta nu am fost la fata locului sa ma apar si asa am fost scos vinovat pentru neadaptarea vitezei la conditiile de drum, soferul respectiv a declarat ca era pe banda 2, eu am venit din spate cu viteza si mam bagat intre el si bordura si asa mam rasturnat pe carosabil, plus ca a spus ca sa intamplat mai in spate fata de locul real al accidentului si asa miau fost imputate o urma de frana care nu imi apartinea iar daca se producea aceea franare nu mai avea loc accidentul, am facut rost de filmare de la o camera de supraveghere de la aproximativ 65 m de accident unde rezulta ca mergeam in paralel si aveam aceeasi viteza dar el situat pe banda 1 si eu pe banda 2 nu cum a declarat el, urmele lui pe masina sunt pe portiera din fata stanga, spate stanga, spoiler si capac roata, am intocmit o schita cum a fost accidentul real si urmele care imi apartin, pe langa daca veneam din spate bordura are 15 cm iar discul meu de frana incepe de la 12cm deci automat loveam in el, mai jos atasez pozele si o filmarea la cateva sec de accident si in jur de 65m distanta. astept pareri multumesc

http://tinypic.com/useralbum.php?ua=0XkRR1xN9rt328DtvHbwWw%3D%3D