Jump to content
POLITISTI.ro

Dau cu mingea in ea ,la capatul puterilor !

Bigmoon

Recommended Posts

Buna seara , sunt user nou si apelez la voi ca o ultima solutie. De curand m-am mutat intr-o locatie noua (tot la bloc) si sincer cred ca am ajuns la capatul puterilor. Am crezut ca odata ce o sa schimb locatia am sa scap de probleme cu masina dar se pare ca e mai rau. La vechea adresa ne bateam pe un loc de parcare, aproape la propriu, iar aici deja o alta si mai grava problema copiii vecinilor dau regulat cu mingea in masinile noastre atentie si nu in a parintilor lor si anume : in fata blocului nostru sunt 3 masini in total eu sotia si un vecin , iar vis a vis cam in jur de 10 grupate mai mult la o scara iar restul parcarii goala goala cam inca pe atat loc ,si in spatele blocurilor camp cat cuprinde( stam la iesire din oras) . De mentionat ca una din masini este mai scumpa ( nu are rost marca ) iar cealalta mai de zi cu zi . Nu conteaza asta , ce conteaza este ca deja de 2 luni simt ca nu mai pot si nu mai stim ce sa facem .. initial am strigat la ei de la balcon s-au potolit 5 minute apoi iar fotbal . Discutam de copii de pana in 10 ani in numar de 15 , 18 cu un nr regulat de 3 mingii de fotbal in toata regula. 

Deci am strigat la ei de la balcon , m-am dus si jos si le-am spus sa mearga mai in dreapta ca e suficient loc de minge , a strigat si sotia la ei de vreo 3 ori , si capac peste tot azi unul dintre ei de maxim 4 ani se juca cu un nunceag metalic fix in spatel masinii mele . Nu zic ca un stop pe led original este undeva la 500 euro , nu stiu cum de a scapat masina teafara . Ne-am mutat aici ca sa fie liniste si mereu am incercat sa ne respectam vecinii si sa fie bine . Suntem medici amandoi si nu se cuvine sa ies sa tip din parcare pe la balcoane sa rada toti de mine sau de sotie. Ce e mai trist este ca atunci cand se joaca mai sunt si cateva mame pe afara cu ei si nu i-au nici o masura , chiar daca au auzit observatiile. Cred ca singura varianta care a mai ramas este sa sun la locala, dar imi este frica sa nu vina si in lipsa pagubelor sa mai imi si rada in nas , de asta va cer ajutorul si sfatul vostru care poate ati mai trecut prin problemele astea pana acum sau le-ati mai rezolvat. 

urmele de mingie peste lac , urmele de maini de copii dupa ce abia o spal .. eventualele pagube gen indoituri ale plafonului ,portiere ... 

• Moderator

Dacă bunurile tale (de exemplu mașina scumpă) suferă pagube, deteriorări și așa mai departe poți depune plângere penală împotriva autorilor pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere la secția de poliție competentă teritorial. Mai departe, ce ai scris mai sus, povestea similară cu drobul de sare, chiar nu are nicio legătura cu activitatea Poliției Române ori cu polițiștii.