Jump to content
POLITISTI.ro

Puncte penalizare dupa suspendarea permisului.

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Marius,

Postare recomandată

Publicat

Revin cu o intrebare, Cum am spus intr-un alt topic am avut permisul suspendat pentru 30 de zile, voiam sa stiu daca punctele de penalizare accumulate pana la suspendarea permisului se mentin sau sunt sterse. Nu am avut nici unul luat dar doresc sa stiu acest lucru. Va multumesc anticipat.

• Moderator
  • Soluţie
Publicat

După suspendarea dreptului de a conduce, punctele de penalizare se șterg.

• 8 ani mai târziu...
Publicat

Salut!

Vin cu câteva nelămuriri în ceea ce privește suspendarea dreptului de a conduce pe timpul judecării în instanță a unei plângeri.

Treaba stă cam așa:

Mă aflu la prima înfățișare și îmi calculez cea mai prolifică varianta:

**Amenzi și puncte acumulate**:

- 03.06: Depășirea vitezei cu 41-50kmh - 6 puncte.

- 24.06: 101kmh - 6 puncte. (Se iau în considerare dacă procesul e în curs?)

- 11.09: Nerespectare - 3 puncte.

**Situația și întrebările asociate**:

1. Dacă trag de timp cu răspunsul către citație până când sunt aplicate sancțiunile în baza de date, respectiv 03.12 (după 6 luni de la săvârșirea primei amenzi), punctele de la prima amendă se anulează. Ar mai rămâne doar suspendarea de 3 luni?

2. Legislația spune că, la suspendarea dreptului de a conduce, se anulează toate punctele. În acest context:

2.1 Dacă renunț la proces, se adaugă cele 6 puncte de la a doua amendă la 9 puncte existente. Rezultă o suspendare de 6 luni?

2.2 Dacă am două suspendări în 12 luni (amenda plus puncte) pedeapsa pentru puncte crește de la 30 la 60 de zile. Adăugând și amenda, ar fi 150 de zile suspendare?

3. Dacă continui procesul, pot primi o pedeapsă mai mare? S-ar putea să mi se anuleze dreptul de redobândirea permisului cu o lună înainte de termen?

Mulțumesc frumos! 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.