Jump to content
POLITISTI.ro
 • 0

Mentiune pe talon "instrainat catre..."


bgi
 Share

Question

Buna, as dori niste sfaturi in urmatoarea problema. Un prieten de-al meu a cumparat o masina de la o cunostinta cu contract de comodat. Acum eu vreau sa cumpar masina de la el si va trebui sa fac la randul meu comodat cu proprietarul. Problema este ca la vremea respectiva proprietarul a trecut la rubrica" instrainat catre" de pe talon numele prietenului meu. Oare o sa am ceva probleme din cauza asta? Eu stiu ca odata ce faci mentiuni pe talon la rubruca respectiva, cel a carui nume este mentionat in acea rubrica trebuie sa o inscrie pe numele lui.

Edited by bgi
Link to comment
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

 • 0
 • Moderator

Dacă vrei să cumperi maşina trebuie să întocmeşti contract de vânzare cumpărare cu proprietatul din acte.

Contractul de comodat este un contract prin care una dintre parţi, numită comodant, transmite în folosinţă temporară şi gratuită unei alte parţi, denumite comodatar, un bun determinat cu obligaţia ca aceasta din urmă să-l înapoieze comodantului.

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Taxa e de aproximativ 800 euro si am ales sa facem comodat pe termen nelimitat. Ma ingrijoreaza mentiunea facuta pe talon.

Edited by bgi
Link to comment
Share on other sites

 • 0

Buna seara. Un prieten a cumparat o masina de la proprietar cu act V-C. Totul in regula. Proprietarul a trecut in talon instrainat catre cumparator. Nume, data si semnatura. Cumparatorul a luat masina in rol la Financiar. Dar nu a inscris-o. A cumparat-o acum 3 luni . In acel moment s-a specificat si instrainarea in talon. As dori sa cumpar masina de la el cu Act V-C. Asigurarea este valabila. O pot cumpara si sa o inscriu fara probleme Chiar daca este mentionata in talon instrainarea catre El ? Iar el mi-o vinde mie ? 

Edited by Marius
Eliminare formatare text.
Link to comment
Share on other sites

 • 0

Am cumpărat o mașină pe talon fiind scris înstrăinat către persoana de la care am cumpărat din data de 18 .07.2018! Până când pot circula cu ea ? Eu am programare la transcriere pe 18.10.2018

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Buna ziua ! Am cumpărat o mașină iar pe talon scrie înstrăinat către persoana de la care am cumpărat de la data de 18.07.2018! Până când pot circula cu mașina ? Eu am programare la transcriere pe 18.10.2018!

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Bună ziua, am schimbat un autoturism cu alt autoturism, la final duoa ce am facut contractul am trecut instrainat in talon, a doua zi nu mi-a convenit masina si am luat autoturismul inapoi.... Singurul fapt e ca in talonul meu e trecut instrainat catre x.... Repet talonu e pe numele meu doar ca e trecut înstrăinat alt nume ce e de facut? 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.