Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Nu am primit certificatul fiscal. Cum pot intra in posesia lui?


alexa12345

Question

Buna ziua,

Recent am cumparat prima mea masina si nu am avut experienta necesara de a ma documenta inainte, aceasta masina am cumparat-o de la un intermediar. Masina este adusa din germania, primul set de numere rosii a fost scos din Targu Neamt de primul proprietar, al doilea set de nr rosii le-am scos eu, inainte de cumpararea masinii m-a asigurat ca in maxim o saptamana voi primi certificatul fiscal de la cel din TG Neamt acum la 3 saptamani de la cumpararea masinii a-si vrea sa incep formalitatile de a inmatricula masina definitiv dar nu am acest certificat fiscal. Este legal daca a-si mai face un contract de vanzare-cumparare? Sau ar trebui sa ma duc la organele de politii sa fac o plangere? Va rog sa ma ajutati si sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac in acest caz. Stiu ca nu am procedat intocmai ok deoarece nu am avut experienta necesara.  Va multumesc anticipat!

Link to comment

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Moderator

Pentru ce să faci plângere la poliţie?  :doh:  Nu e treaba poliţiei să-ţi recupereze ori să-ţi obţină documentele necesare pentru înmatriculare.

Dacă cel de la care ai cumpărat maşina nu îţi trimte documentele necesare, trebuie să-l acţionezi în judecată. E un litigiu civil între tine şi cel de la care ai cumpărat maşina, iar competentă pentru soluţionare este instanţa de judecată.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.