Jump to content
POLITISTI.ro

Contrabandă în aer.


minutzu

Recommended Posts

Am trăit s-o văd şi pe asta.

Accident aviatic, premiera tragica! Joi dimineata, la Scanteiesti, in apropierea Prutului, s-a prabusit un motodeltaplan, iar pilotul si-a pierdut viata. Aparatul de zbor era incarcat cu tigari de contrabanda, aduse din Republica Moldova, care urmau sa fie comercializate pe piata neagra din Galati.

"Incidentul a fost anuntat prin numarul unic de urgenta 112 la ora 5.15. Echipele de intervetie au gasit pilotul decedat. Acesta conducea un motodeltaplan neinmatriculat in Romania. Se fac cercetari pentru identificarea pilotului, cel mai probabil cetatean al Republicii Moldova", a afirmat pentru realitatea.net purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta, capitanul Eugen Chirita.

Motodeltaplanul s-a prabusit la 20 de kilometri nord de municipiul Galati. Cel care a vazut accidentul este un cioban, care a dat un telefon la numarul pentru apeluri de urgenta!

Tigarile vin nu numai cu mijloace auto - ascunse in usi, aripi, roata de rezerva si chiar in rezervorul masinilor, cu trenul, cu barca, peste cursurile de apa de la granita, ci iata si cu aparate de zbor ultrausoare, cu motodeltaplanul. Pe cand cu parasuta ori racheta?

Sursă

Link to comment

tot fumatul la ucis si pe nicolae labis (a fost calcat de tramvai incercand sa-si aprinda o tigara). serios vorbind acum problema este ca contrabandistii si nu numai isi tot storc creierii sa gaseasca noi modalitati de asi pune planurile in aplicare

Link to comment

Un tunel sapat pe sub Prut ar mai lipsi, ca sa intram in acest fel in rand cu USA. Acolo se cara droguri, la noi vor fi tigari. Avantaj noi.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.