Jump to content
POLITISTI.ro

In ce conditii se poate merge in Ro cu masina inmatriculata in alta tara?

Postare recomandată

Publicat

Sunt cetatean roman, dar traiesc in Spania. Am ceva de rezolvat in tara si trebuie sa vin cu masina (inmatriculata in Spania, pe numele meu). Inteleg ca mai nou s-a decis  ca nu se poate merge prin tara decat o perioada limitata in timp , 30 de zile (nici de asta nu sunt sigur). As avea cateva intrebari daca stie cineva sa imi raspunda:

1 zilele respective  din ce moment se calculeaza (de cand treci granita sau e alta data) 

2 ce fel de acte trebuie sa am cu mine in masina?

3 pot sa las masina vreunei rude pentru o zi-doua, sau doar eu o pot conduce?

Numai bine tuturor si sper ca cineva sa imi  poata raspunde!

Publicat

1. Nu exista o perioada limitata in timp.

2. Documentele personale, documentele masinii conduse, toate in original si valabile.

3. Daca are in regula documentele poate fi condusa pe drumurile din Romania de catre orice persoana care poseda permis de conducere valabil pentru categoria din care face parte autovehiculul tau.

Publicat

As mai avea 2 intrebari:

1. care sunt exact actele necesare? Practic actele cu care circul aici sunt: talonul, inspectia tehnica si asigurarea.  Credeti ca mi-ar mai trebui ceva suplimentar?

2. actele respective trebuie traduse si legalizate in limba romana?

Numai bine,

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.