Jump to content
POLITISTI.ro

Muzica extrem de tare

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna ziua

De mai bine de 15 zile vecinul meu a cumparat un sistem de boxe care se aud tare si le foloseste in fiecare zi fara incetare exemplu aseara pe la ora 3:30 dimineata le-a dat drumul la maxim.

Un vecin a facut reclamatie la sectia de politie 24 de care apartinem,sa trimis un echipaj unde aicea apare problema cumnatu (mai exact persoana care sta cu sora lui nu sunt casatoriti) lui lucreaza la sectia 24 politie,si el personal a venit cu echipaju unde ia dat numarul de telefon al vecinului care facuse reclamatia si a doua zi s-au certat si la si amenintat.

Sectia de politie 24 nu a facut nimic.

as dori sa sun personal dar cum cumnatu lui lucreaza acolo sigur o sa ne certam si nu doresc sa se ajunga acolo.

Ce pot face in aceste circumstante.Ce solutie sa aplic in rezolvarea problemei.

Va multumesc.

Modificat de oalcax
  • Membru
Publicat

Pai in primul rand e normal sa te duci sa ii spui ce te deranjaza.

Apoi daca faci o reclamatie asuma-ti acest lucru, e dreptul tau.

• 6 ani mai târziu...
Publicat

Buna seara,

Locuiesc in Navodari-Mamaia Nord, langa plaja. Majoritatea beach barurilor din zona au muzica la intensitate decenta...ca la mare. Insa, beach barul de langa blocul nostru, DC Summer Beach, de 2 saptamani ne-a disperat. Ziua muzica este foarte tare, bassul este atat de puternic incat ai impresia ca esti la club. Am ajuns sa evitam sa mai stam pe terasa, stam in casa cu toate geamurile inchise si tot este foarte deranjant. Cea mai mare problema este noaptea, pentru ca nu putem dormi. Este 00:20 cand scriu acest mesaj si afara "bubuie" bassul. A incercat un vecin sa le atraga atentia, am inteles, dar degeaba.

Va rog sa ma sfatuiti ce pot face. Multumesc.

• Moderator
Publicat

Încercați sa aveți o discuție cu administratorul localului, poate va înțelege și o lasa mai încet.

Dacă nu, sunați la politie. 

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.