Jump to content
POLITISTI.ro

Violenta in familie

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua , fiindca prima mea intrebare sper ca am postat bine aici . De cativa ani traiesc sub tensiunea unui individ (tata) care deseori din lipsa baniilor si a bauturii ma bate primesc deseori batai , lovituri puternice in dreptul capului mi-a cam ajuns ... Totusi suport fiindca am trecut de varsta majoratului si nu am unde sa ma duc sunt amenintat ca voi fi izgonit si daca reactionez asa se va intampla , voi ramaine sub cerul liber . Ce ar trebuii sa fac in situatia asta ? detin 4 cucuie proaspete de 3 ore facute , ma tem pentru viata mea .

• Membru
Publicat

Du-te la unitatea de politie, de pe raza de competenta a domiciliului, și cere să vorbești cu polițistul de proximitate arondat locului de domiciliu, căruia îi povestești ce ți se întâmplă. Mai departe te va îndruma d-lui, ce ai de făcut.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.