Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Recarosare - schimbarea caroseriei


Alexei

Question

buna ziua! poate cineva sa ma ajute si sa-mi spuna daca se face in prezent recarosare la autoturisme,ce acte trebuiesc?? am o masina avariata,am mai gasit una functionala dar neinmatriculata si as vrea sa-i fac recarosare. merci anticipat,

Link to comment
Share on other sites

19 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Moderator

Inlocuirea de caroserie se efectueaza numai in ateliere de reparatii autorizate de cei de la R.A.R. pentru aceasta activitate. In urma schimbarii de caroserie, vehiculul va trebui omologat la R.A.R.

In momentul omologarii se va solicita de catre R.A.R. o adresa din partea atelierului autorizat care a efectuat schimbarea din care sa rezulte identitatea vehiculului initial si cea a caroseriei inlocuite.

Actele necesare pentru "Nota privind inlocuirea de caroserie":

  • cartea de identitate a vehiculului vechi in original;
  • copie dupa actul de provenienta a vehiculului nou;
  • actul de identitate al solicitantului activitatii.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

buna

intereseaza-te la RAR ca este posibil sa trebuiasca sa duci si masina veche la pozat...

prima data pe caroseria noua se pune motorul vechi...obligatoriu (asta inseamna de fapt recarosarea)

asta este o omologare, o plata...

pe urma, daca vrei schimbi si motorul...alta omologare, alta plata...

stiu ca am facut si eu asa ceva...

nu se poate doar masina noua si actele de la masina veche...

succes...

Link to comment
Share on other sites

  • 0

m-am interesat la RAR si intr-adevar trebuie sa ma prezint cu masina veche pentru identificare,dupa ce schimb caroseria tre sa ma prezint cu cea "noua" pentru omologare in total ma costa(la RAR) 800 lei.Nu mi-au dat un raspuns concret daca se poate recarosa o masina diesel cu una pe benzina si mai am o intrebare ,daca stie cineva,cum fac ca masina pe care vreau s-o recarosez e lovita,o pot duce doar cu platforma,iar cealalta e din afara,s-au scos deja 3 rinduri de numere rosii,si dupa ce-i pun motorul de pe asta lovita pot sa-i pun si numerele de inmatriculare de pe masina lovita pentru omologare sau o duc la RAR tot cu platforma.

Merci anticipat

Link to comment
Share on other sites

  • 0

salut...

multe intrebari odata...

sa le luam pe rand

1) pe caroseria NOUA trebuie obligatoriu sa montezi motorul VECHI (daca vrei ulterior dupa ce ai carte poti schimba si motorul); da poti schimba disel sau benzina, nu conteaza;

2) masina accidentata o duci pe platforma pentru a fi pozate seriile;

3) pe cea noua o duci dupa ce ai montat motorul vechi pe ea;

4) dupa ce treci cu astea de RAR si ai cartea noua...trebuie sa mergi la inmatriculari cu actele pentru inmatriculare (NU poti pune doar numerele) :ner: :ner: :ner: ar fi prea siplu

SUCCES !!!

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Va salut. Am efectuat o recarosare la masina pe care o detin cu ceva timp in urma , as mai putea face inca o data? Sau este conditionat ca numai pentru o singura data sa poti face?

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Am un golf3 4 usi 1995 1.6 si vreau sa o inmatriculez prin recarosare, deoarece taxa de prima inmatriculare ma costa foarte mult! mai am un golf 3 tot din 1995 motor 1.4 culoare identica ,dar in 2 usi, pot face recarosare de pe acest golf pe celalalt? Ce pasi trebuie urmati, de ce acte am nevoie si daca sunt compatibile masinile? daca doreste sa ma ajute cineva? Va multumesc!

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Moderator

Documentele necesare sunt precizate in posturile de mai sus.

Conform Ordinului ministrului transporturilor, constructiilor si turismului nr. 2132/2005 ce aproba Reglementarea din 8 decembrie 2005 privind omologarea individuala, eliberarea cartii de identitate si certificarea autenticitatii vehiculelor rutiere - RNTR 7

Omologarea se acorda pentru:

  • vehiculele noi, fabricate, importate sau introduse in Romania, in numar de cel mult 10 bucati de acelasi tip, de catre aceeasi persoana juridica sau fizica. De la data aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, sunt exceptate de la prevederile acestui aliniat privind omologarea vehiculele noi pentru care se poate prezenta originalul certificatului de conformitate CE, eliberat in baza unei omologari comunitare CE de tip a intregului vehicul valabila;
    • vehiculele utilizate, care nu au mai fost inmatriculate in Romania. De la data aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, sunt exceptate de la prevederile acestui aliniat privind omologarea vehiculele care au fost inmatriculate ultima data intr-un Stat membru al Uniunii Europene.

      [*]vehiculele inmatriculate in Romania, la care s-au modificat caracteristicile tehnice mentionate in CIV.

      [...]

      CAPITOLUL III

      Conditii privind efectuarea inlocuirii sasiului/caroseriei,

      precum si a elementelor de sasiu/caroserie purtatoare

      de numar de identificare

      1. RAR nu elibereaza/modifica CIV pentru un vehicul la care s-a inlocuit sasiul/caroseria sau la care s-a inlocuit numai elementul purtator al numarului de identificare, daca vehiculul initial este blocat in sistemul informatic al RAR.

      2. Inlocuirea sasiului/caroseriei

      2.1. Prin inlocuirea sasiului/caroseriei unui vehicul se intelege totalitatea operatiunilor determinate de schimbarea sasiului/caroseriei cu un alt sasiu/o alta caroserie compatibil(a), in conditiile mentionate in prezentele reglementari. Conform prevederilor cap. I, subpct. 3.3 din prezentele reglementari, noua configuratie a vehiculului se supune omologarii. Conditiile constructive aplicabile la omologarea determinata de inlocuirea de sasiu/caroserie sunt cele din prezentele reglementari. Totusi, vehiculele carora li s-a inlocuit sasiul/caroseria sunt exceptate de la prevederile privind indeplinirea normelor de poluare si pe cele privind echiparea cu ABS a sistemului de franare precizate in prezentele reglementari numai daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele cerinte:

      2.1.1. Vehiculul initial detine CIV sau cel putin este inmatriculat in Romania;

      2.1.2. Noul element de rezistenta (sasiul/caroseria) este compatibil cu cel initial;

      2.1.3. In cazul autovehiculelor, s-a pastrat motorul inscris in CIV sau cel putin in certificatul de inmatriculare.

      2.2. In cazurile mentionate la pct. 2.1, daca cel putin una dintre cerintele de la subpct. 2.1.1, 2.1.2 si 2.1.3 nu este indeplinita, omologarea vehiculului astfel obtinut se face prin raportare in totalitate la conditiile tehnice precizate in prezentele reglementari.

      2.3. Se considera ca doua caroserii/sasiuri sunt compatibile in sensul subpct. 2.1.2 daca ele sunt destinate unor vehicule identice cel putin in ceea ce priveste urmatoarele caracteristici:

      2.3.1. Marca, admitandu-se ca exceptie vehiculele fabricate sub licenta;

      2.3.2. Tipul desemnat de catre constructor in conformitate cu definitia din directiva-cadru specifica (pentru toate categoriile de vehicule);

      2.3.3. Tipul caroseriei (numai pentru vehiculele din categoria M);

      2.3.4. Numarul de axe (pentru toate categoriile de vehicule).

      2.4. Se va proceda la inlocuirea efectiva de sasiu/caroserie numai dupa obtinerea de catre solicitant a acceptului de efectuare a acestei operatiuni, eliberat de catre RAR inclusiv pe baza identificarii vehiculului initial. Inlocuirea de sasiu/caroserie se efectueaza numai in ateliere de reparatii autorizate conform legislatiei in vigoare pentru aceasta activitate.

      2.5. Daca prevederile pct. 2.4 sunt indeplinite, iar rezultatele verificarilor efectuate in cadrul omologarii demonstreaza indeplinirea cerintelor din prezentele reglementari, se elibereaza o noua CIV.

      2.6. Omologarea pe baza conditiilor valabile la data precedentei omologari sau, dupa caz, a celor de la data inmatricularii vehiculului in Romania se acorda si pentru vehiculele in cazul carora operatiunea de inlocuire a sasiului/caroseriei s-a derulat anterior datei de intrare in vigoare a prezentelor reglementari, fara respectarea prevederilor de la pct. 2.4, numai daca:

      2.6.1. sunt indeplinite cerintele prevazute la pct. 2.1.1-2.1.3;

      2.6.2. se atesta prin documente data achizitiei sasiului/caroseriei si data efectuarii operatiunii de inlocuire (factura/deviz/adeverinta atelier privind lucrarile efectuate sau declaratie pe propria raspundere autentificata notarial, daca lucrarea a fost efectuata in regie proprie).

      2.7. In cazurile mentionate la pct. 2.6, daca cel putin una dintre conditiile prevazute la subpct. 2.6.1-2.6.2 nu este indeplinita, omologarea vehiculului astfel obtinut se face prin raportare in totalitate la conditiile tehnice in vigoare pe care trebuie sa indeplineasca un vehicul in vederea primei lui inmatriculari in Romania.

      2.8. Caroseriile/sasiurile initiale ale vehiculelor carora li s-a inlocuit principalul element al structurii lor de rezistenta nu se mai pot folosi pentru echiparea altor vehicule.

      2.9. Sasiurile/caroseriile provenite de la vehicule radiate in vederea casarii nu se pot folosi pentru echiparea altor vehicule.

      3. Inlocuirea elementului de caroserie/sasiu purtator al numarului de identificare

      3.1. Prin element de caroserie/sasiu purtator al numarului de identificare se intelege partea componenta a structurii de rezistenta a unui vehicul care constituie suportul numarului de identificare poansonat si pe care constructorul o livreaza ca piesa de schimb.

      3.2. Pentru un vehicul, RAR accepta inlocuirea elementului precizat la pct. 3.1 si modifica in consecinta CIV numai daca:

      3.2.1. Elementul montat pe vehicul constituie o piesa de schimb noua;

      3.2.2. Reparatia s-a efectuat intr-un atelier de reparatii autorizat conform legislatiei in vigoare pentru activitatea de interventie la structura de rezistenta;

      3.3. Modificarea CIV se poate face si pentru vehiculele la care elementul de sasiu/caroserie purtator al numarului de identificare a fost inlocuit anterior datei de intrare in vigoare a prezentelor reglementari, fara respectarea prevederilor subpct. 3.2.2, numai daca:

      3.3.1. Elementul montat pe vehicul constituie o piesa de schimb noua;

      3.3.2. In absenta numarului de identificare poansonat, celelalte indicii regasite pe vehicul confirma identitatea acestuia (an fabricatie, cod si serie motor, succesiune culori, elemente specifice perioadei de fabricatie etc.);

      3.3.3. Se atesta prin documente data achizitiei piesei de schimb si data efectuarii operatiunii de inlocuire (factura/deviz/adeverinta atelier privind lucrarile efectuate sau declaratie pe propria raspundere autentificata notarial, daca lucrarea a fost efectuata in regie proprie).

Link to comment
Share on other sites

  • 0

deci intr-un final sa inteleg ca nu este nici o problema daca o masina e in 2 usi iar cealalta in 4 usi? vreau un raspuns mai pe intelesul tuturor! cu articole nu ne descurcam! anul corespunde, culoarea corespunde, motoarele sunt pe benzina unul inmatriculat 1.4 ,iar celalalt adus din germania 1.6 doar usile difera!

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Moderator

Cei care îți vor spune dacă e ok sau nu, sunt inginerii de la RAR. Ei sunt specialiști în astfel de probleme.

Dacă inginerii de la RAR spun că este ok, atunci îți vor omologa mașina.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Moderator

infuzion

Am ingrosat textul important din postul anterior:

Se va proceda la inlocuirea efectiva de sasiu/caroserie numai dupa obtinerea de catre solicitant a acceptului de efectuare a acestei operatiuni, eliberat de catre RAR inclusiv pe baza identificarii vehiculului initial.

Asta trebuie sa faci. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Cei care îți vor spune dacă e ok sau nu, sunt inginerii de la RAR. Ei sunt specialiști în astfel de probleme.

Dacă inginerii de la RAR spun că este ok, atunci îți vor omologa mașina.

O întrebare am şi eu.

Am de exemplu o maşină, înmatriculată RO, ITP şi taxe la zi, dar are rugină şi motorul nu mai merge. Am o altă maşină similară, adusă din DE, cu numere roşii ( neînmatriculată ). Se poate face schimbul de caroserie, şi pentru motor să fac omologare separată, fără a mai muta motorul după ce vor fi pansonate seriile ? În acte şi pe maşină fiind un motor identic ca şi cilindree şi fabricaţie. Aştept cu interes răspuns. Radu

Link to comment
Share on other sites

  • 0

buna seara. am si eu un astra g din 2001 si iam schimbay motorul. pe carte era z16se si acum am pe ea x16 zs. intrebarea meaacum este ce trebuie sa fac si cam cati bani voi plati la omologarea motorului.precizez ca nu mai am actul de provenienta al motorului. va multumasc si astept sfaturi.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Bună ziua.

Ştiţi cumva dacă se poate recarosa o maşină veche care are motor fără serie? (pe CIV este menţionat, de către specialistul RAR, "seria motorului nu se poate citi"). Maşina veche e buşită în spate (asiguratorul a spus daună totală) iar cea nouă e identică, dar înainte de a o aduce de afară ar trebui să mă asigur că cea veche poate fi recarosată.

Mulţumesc mult.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Buna ziua!

Am un frontera cu sasiul cu civ romanesc....in schimb cabina am montat o de pe o alta masina de import...pot face identificare?serie sasiu si serie cabina nu mai sunt identice...se considera recarosare?multumesc anticipat

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Am solicitat sa se deschida acest topic pentru a nu mai deschide altul.

Sa o iau cu inceputul:

Luam una bucata articol din OUG 9/2013 privind taxa auto:

 

ARTICOLUL 4

Obligaţia de plată a timbrului intervine o singură dată, astfel:

a) cu ocazia înscrierii în evidenţele autorităţii competente, potrivit legii, a dobândirii dreptului de proprietate asupra unui autovehicul de către primul proprietar din România şi atribuirea unui certificat de înmatriculare şi a numărului de înmatriculare;

b) la reintroducerea în parcul auto naţional a unui autovehicul, în cazul în care, la momentul scoaterii sale din parcul auto naţional, i s-a restituit proprietarului valoarea reziduală a timbrului, în conformitate cu prevederile art. 7;

c) cu ocazia transcrierii dreptului de proprietate asupra autovehiculului rulat şi pentru care nu a fost achitată taxa specială pentru autoturisme şi autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule sau taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule, potrivit reglementărilor legale în vigoare la momentul înmatriculării;

d) cu ocazia transcrierii dreptului de proprietate asupra autovehiculului rulat în situaţia autovehiculelor pentru care s-a dispus de către instanţe restituirea sau înmatricularea fără plata taxei speciale pentru autoturisme şi autovehicule, taxei pe poluare pentru autovehicule sau taxei pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule.

 

Mai luam una bucata de articol si din HG 88/2013 privind aplicarea taxei auto:

Articolul 4
(1) În cazul în care se solicită transcrierea dreptului de proprietate pentru un autovehicul înmatriculat după 1 ianuarie 2007, iar proprietarului plătitor al taxei speciale pentru autoturisme şi autovehicule, al taxei pe poluare pentru autovehicule, al taxei pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule sau al timbrului de mediu pentru autovehicule nu i s-a restituit cuantumul acesteia sau valoarea reziduală prevăzută la art. 7 alin. (1) din ordonanţa de urgenţă, organul fiscal competent eliberează un document care evidenţiază această situaţie.
(2) Documentul prevăzut la alin. (1) se prezintă la serviciul public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculări vehicule odată cu solicitarea transcrierii dreptului de proprietate.
(3) Procedura de întocmire şi eliberare a documentului prevăzut la alin. (1), precum şi forma acestuia se aprobă prin ordinul prevăzut la art. 10 alin. (2).
(4) Verificarea achitării timbrului se realizează cu ajutorul sistemului informatic prevăzut la art. 14 din ordonanţa de urgenţă de către personalul din cadrul serviciilor publice comunitare regim permise de conducere şi înmatriculări vehicule.

 

Si acum cazul meu:

 

Detin o masina inmatriculata pe Bulgaria si vrand sa fac o "treaba" buna la care taxa era in jur de 10000 poate mai mult conform OG 50/2008(precizez ca legea 9/2012 era suspendata) si am zis sa fac o recarosare, intrucat costurile erau mult mai mici.

Am achizitionat in octombrie 2012 o masina inmatriculata la 28.08.2008 cu taxa platita, NERECUPERATA, lovita, fara posibilitati de refacere M-am prezentat cu ea pe platforma la RAR, avand asupra mea si documentele celei pe bulgaria, pt a face o cerere de recarosare. Mi s-a dat nota de inlocuire. Totul ok.

Imediat dupa aceea a intervenit o problema in familie si nu am continuat recarosarea.

In luna septembrie 2013 am zis sa ma interesez sa vad daca se poate face recarosare si sa nu mai platesc taxa, neoficial ANAF au spus da, SPRCIV au spus da. Toate bune si frumoase, bucusos si incurajat fiind si de ce au spus cei in cauza. Citisem OG 9 asta din 2013 si recarosarea nu era trecuta nici ca fiind scutita nici ca fiind obligata la plata taxei.

Am fost la RAR din nou cu masina inscrisa pe Bulgaria cu motorul celei de romania, documentele ei, actele de provenienta, avizul de la societatea omologata rar pentru recarosare, cu nota de acceptare pentru inlocuire sasiu si toate documentele necesare omologarii corecte. Toate bune, mai putin noxele ca nu le convenea lor, ca scotea fum, ca nu mai farurile originale si toate astea pentru ca nu le-am dat spaga. Respins. Bun, am facut motorul masinii, ma duc iar si toate au fost bune, mi s-a dat alta carte de identitate pe care s-a mentionat faptul ca s-a inlocuit caroseria, precum si ca s-a inlocuit cartea de indetitate a autoturismului vechi.

Ma duc cu dosarul la SRPCIV, angajatul mi-a spus ceva de genu: domnule mai trebuie asigurare pe 6 luni si un certificat de distrugere a autoturismului vechi, CA SA NU MAI PLATITI TAXA, ca sunteti scutit,  ambele masini sa fie trecute la primarii, ma rog si celelalte acte.

Intrucat varsta mea este sub 30 de ani, pt asigurare ar fi trebuit sa platesc in jur de 1000 lei. Ca sa nu credeti ca sunt vreun cocalar, masina este un audi 80 cu motor 2.0 de 116 CP.

Am vandut masina tatalui meu, inainte sa ma duc la rar. Pentru toate astea, baga ambele masini la primarie pe numele meu, scoatele, platestele impozit.

Dupa ce m-am prezentat la SRPCIV si mi s-au spus cele de mai sus, dute bucuros si fa tot ce iti cere. Dupa ce am facut totul, am dus dosarul la inmatriculare, totul ok, verificat de catre angajat, si sa ma duc dupa aproximativ 2 ore ca este gata certificatul.

Peste doua ore, dosarul meu nu era gata, pentru ca NU ERAM SCUTIT DE TAXA.

Nu vreau reprosuri din partea voastra vis-a-vis de banii bagati in masina pentru recarosare, oricum la cat este taxa acum o plateam lejer cu banii dati pt recarosare, dar de asta e...

Aveam inclusiv document de la anaf ca taxa la auto inmatriculat in romania era nerecuperata.

Raspunsul oficial al SRPCIV: este obligatorie taxa, la inscrierea unui autovehicul rulat, respectiv art. 4 lit. c din OUG 9/2013.

 

Pana acum totul a fost poveste.

 

Acum sa va expun problema:

INLOCUIRE DE CARORESERIE

Din punct de vedere juridic,

înlocuirea de caroserie (şasiu) se acceptă numai pentru un vehicul care este înmatriculat în România şi care deţine Carte de identitate.

IN LIPSA acesteia din urmă, se consideră că prin înlocuirea caroseriei se obţine un VEHICUL NOU, iar omologarea acestuia şi, ulterior, înmatricularea lui, sunt condiţionate de îndeplinirea în totalitate a condiţiilor tehnice actuale, inclusiv cele legate de emisiile poluante.

 

art. 4 lit. c din OUG 9/2013 spune:  cu ocazia transcrierii dreptului de proprietate asupra autovehiculului rulat şi pentru care nu a fost achitată taxa specială pentru autoturisme şi autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule sau taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule, potrivit reglementărilor legale în vigoare la momentul înmatriculării;

 

Parerea si intrebarea mea adresata celor de la RAR: Ca si inlocuire de sasiu, nu se poate taia o serie de sasiu de pe o caroreserie pentru a se pune pe alta caroreserie, in vederea obtinerii unei alte caroreserii cu ACEEASI serie de sasiu care sa mi se omologheze de catre RAR, pentru ca este ilegal. Dar se poate inlocui sasiul cu respectarea prevederilor legale, adica a RNTR 7 cap 3. Problema este rezultatul final, din punct de vedere juridic, adica sasiul inlocuit cum este considerat autovehicul rulat sau autovehicul nou inmatriculat? Banuiesc ca o sa-mi spuna ca este considerat autovehicul rulat, tinand cont si de raspunsul celor de la SRPCIV.

Ideea care este si aici va dau un exemplu pentru a intelege mai bine: eu, Popescu Ion solicit instantei sa mi se schimbe CNP-ul dintr-un motiv intemeiat. Mi se accepta si mi se schimba. Totul OK. Eu am la Primarie amenzi de 20000 lei si condamnari cumulate de 10 ani. Prin schimbarea CNP-ului se sterge cumva trecutul meu?

Asta as vrea sa stabilesc si in cazul meu: Daca prin  recarosare, juridic se preia sau nu si taxa auto a celuilalt autovehicul, asa cum faptic am luat toate datele din cartea de identitate a masinii vechi, inclusiv anvelopele, mai putin seria de sasiu si culoarea, asta pt ca a mea nu a fost rosie.

Oricum aceste aspecte vor fi lamurite in instanta, dar as vrea o parere a unor persoane care cunosc mai bine aceste aspecte ce apartin de avocatura.

SI altceva: ce nu este interzis, este permis. Dar asta va depinde exclusiv de ce se va lamuri pe viitor.

Multumesc

Edited by selcosmin
Link to comment
Share on other sites

  • 0

buna ziua.

am incercat recarosarea unei masini si totul a mers bine pana la faza cu obtinerea certificatului de distrugere.

dintr-o proasta documentare, culpa pe care mi-o asum, am distrus masina intr-un centru de colectare fier vechi, de unde am primit o dovada de predare.

timbrul de mediu a fost platit pentru distrugerea ei. 

intrebarile mele sunt:

1.de ce nu e suficienta dovada distrugerii in acel centru de colectare?

2. care este legea referitoare la obligatia distrugerii in centre REMAT?

3. ce pot sa fac in aceste conditii, pentru a putea finaliza procesul de inmatriculare?

Link to comment
Share on other sites

  • 0

salutare  cu o intrebare  vin si eu....

am achizitionat in iveco dayli  de transportat  marfa... ulterior i-am schimat  bena din spate cu  o  ,,bena'' care constituia  spatiu de  locuit la o autorulota... toate  astea  cu intentia de  a transforma  inveco  dayli ntr-o  autorulota... acum intrebarea  mea este ...: VA TREBUI SA  MERG LA  VREO FIRMA DE CAROSARI SA-MI FACA DOCUMENTATIA  IN VEDEREA PREZENTARII LA  R.A.R?

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.