Jump to content
POLITISTI.ro

Furt cămasă de la un politist

Postare recomandată

Publicat

Bună ziua tuturor am sustras o camasa de la un polițist iar după câteva zile am primit un diagnostic psihiatric. Mai pot fi data în tribunal pt furt? Va mulțumesc

• Moderator
Publicat

Da, mai poţi. Diagnosticul primit nu te absovă de răspunderea penală. După ce vei fi trimisă în judecată în cazul în care invoci lipsa discernământului, se va dispune efectuarea unei expertize, nu e suficient un simplu diagnostic pus de orice medic. Chiar şi dacă comisia ce efectuează expertiza stabileşte că nu ai discernământ, tot nu vei mai fi lăsată în libertate, pentru că eşti un pericol pentru cei din jurul tău, ci vei fi internată. Şi e normal, pentru că dacă furi, nu meriţi să trăieşti printre oamenii cinstiţi şi normali.

• Apreciez 2
Publicat

Depinde cum s-a intamplat.

Camasa unde era? era pe el? pe sarma? in sifonier? sau unde?

Publicat

Cămașă era în șifonier. Ulterior am inapoiat-o.

Cămașă era în șifonier. Ulterior am inapoiat-o

Publicat

Sa inteleg ca ai intrat in casa unui politist, i-ai sustras o camasa din dulap, iar apoi ai returnat-o?  :huh:  Ce diagnostic psihiatric ai primit?

Publicat

Cămașă era în șifonier. Ulterior am inapoiat-o.

Cămașă era în șifonier. Ulterior am inapoiat-o

:shock:  Ai o pasiune sau care e  treaba?Din punctul meu de vedere,exista 3 variante:

1) Chiar ai ceva...

2)Ai vrut sa te "razbuni"

3)Sau poate ti-ai facut ceva planuri cu ea.

:shock:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.