Jump to content
POLITISTI.ro

Inselaciune prin posta


alexandrubisex25

Recommended Posts

Buna ziua. As dori sa aflu sfatul unui politist in legatura cu o teapa data prin posta romana. 

Recent, am trimis un colet prin posta cu un alt telefon decat ceea ce era cerut de catre client. Am fost sunat de politia din judetul respectivului client ca daca nu returnez banii inapoi titularului, mi se va face un dosar penal. As dori sa stiu, daca din moment ce voi primi banii de pe colet , si ii voi ridica , se mai poate face ceva? Totusi eu am trimis un telefon dar nu cel dorit de om, si el a mers pe propria lui raspundere, m-am inteles cu el ca sa ii trimit coletul. Vreau sa stiu daca voi ridica banii, si politistul va afla ca nu i-am returnat, voi cadea vinovat, mi se va putea intampla ceva? VREAU RASPUNS URGENT VA MULTUMESC ! STIMA ! 

  • Downvote 2
Link to comment
  • Member

Inca incerc sa imi dau seama daca am inteles bine: Iti faci cont pe un site unde sunt preponderent politisti, ne povestesti cum ai dat tu o teapa, ca intre timp ti s-a facut frica, si ne ceri sa te lamurim cum sa faci...ca tu ai vrea sa te alegi cu banii dar nu ai vrea sa faci puscarie? :))  Poti sa fii mai nesimtit de atat?!

  • Upvote 5
Link to comment
  • Moderator

Eu sunt de părere că nu e vorba de nesimţire în acest caz, mai degrabă cred că e vorba de o întârziere a dezvoltării intelectuale ce se manifestă prin dificultăţi mintale sau psihice de a înfrunta situaţiile vieţii obişnuite. :)

  • Upvote 4
Link to comment

Daca te-a sunat politistul deja ai dosar penal. Asa ca maine la prima ora , ca sa dai dovada de buna credinta,   ia legatura telefonic cu  organul de politie sau politistul care te-a sunat si problema se poate aranja in sensul ca  iti poate da o clasare.

Link to comment
  • Member

Ce nesimtite sunt victimele in ziua de azi! Nu mai poti sa dai si tu o teapa ca tot omul ca se duc repede la Politie si se plang. Pfff... ce oameni!

 

Bisex, nu ai vrea sa facem si noi o astfel de afacere? Iti arat si ofer spre vanzare un iphone 6 de peste 3000 de lei, imi dai banii pe el, dar in realitate o sa-ti dau in schimb o gioarsa de telefon de 100 lei si noroc si la gara.

 

Iti doresc puscarie usoara. Macar regim semi-deschis sa fie.

  • Upvote 4
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.