Jump to content
POLITISTI.ro

Amenda la 70 km/h

Postare recomandată

Publicat

Salutare la toata lumea, 

Deschid acest topic pentru a va prezenta o sitatie penibila zic eu in care m-a pus un domn politist. Mergeam in localitate cu aproape 70 km/h pana cand ma opreste un domn politist foarte bine plasat la ''panda''.

Ma pregatesc psihic sa imi recunosc vina si sa iau amenda de rigoare, doar ca problema era ca acest domn politist specifica faptul ca aparatul radar m-a prins cu 90 km/h. Dorind sa contest amenda i-am cerut sa-mi scrie tipul, numarul si seria aparatului radar, dar acesta a scris doar numarul masinii de inmatriculare in p.v., nu am contestat asta dar am simtit ca ceva nu e in regula. Enervandu-se pe mine politistul imi cere sa ii arat triunghiul, vesta, si trusa medicala.

Aici incepe tot circul de fapt. Ma dau jos din masina si observ ca este el singur in masina. Ii cer procesul verbal ca doresc sa specific acest fapt, dar practic fuge in masina si da un telefon, dupa care iasa si imi spune ca nu-i treaba unde ii colegul lui si imi arunca in fata procesul verbal sa il semnez. Am zis ca nu semnez daca nu scrie mentinile care le doresc, dupa care se retrage si ma lasa in pace.

Banuiesc ca nu imi v-a veni nici o amenda acasa, cel putin asa cred ca ii normal.

p.s. Sunt sofer profesionist de 18 ani si pot sa numar pe degetele de la o mana amenzile care le-am luat.

• Displace 14
  • Membru
Publicat (modificat)

Păcat ca încă mai ai permis de conducere...

Modificat de Alleycat
  • Apreciez 4
Publicat

Am vaga impresie că o să-l primeşti acasă pv-ul, din moment ce ai refuzat să semnezi că ai luat la cunoştinţă de contravenţia primită...

ps. semnezi primeşti copia pe loc, nu semnezi aştepţi postaşul.

Publicat

Nu vreau sa jignesc, nu vreau sa iau peste picior pe nimeni, si nici sa generalizez, dar nu am stiut cum sa reactionez in situtia respectiva. Daca am gresit platesc, dar nimeni nu cred ca ar trebui sa plateasca mai mult decat prevede legea.

Astept parerile voastre, nu ironii asupra discutiei.

Cum ar trebui sa procedez daca, in final imi vine amenda acasa?

Vreau sa precizez ca in zilele urmatoare urmeaza sa fiu plecat din tara si nu voi avea timp de umblat pe la nu stiu ce institutie pentru contestarea amenzii.

Da stiu asta, dar a fost o situatie destul de ciudata pentru ca dupa ce s-a retras la masina nu am mai putut vorbi cu el pentru ca a inchis usa si degeaba incercam sa ii bat in geam.

Daca vedeam mentiunile cerute de mine, ceea ce este dreptul meu semnam fara nici o problema, dar asa mi s-a incalcat un drept. Gresesc daca afirm asta?

• Displace 11
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.