Jump to content
POLITISTI.ro

Pierdut talon auto

Alexionita

Recommended Posts

După cum am scris în titlu am pierdut talonul mașini și situația este urmatoarea: sunt pe cale să înmatriculez o mașină și astăzi 12-05-2015 după ce am făcut programare la rar pentru identificare am pierdut talonul mașinii. Programarea este pe 15-05-2015. Am depus cererea pentru atestarea faptului că are taxa de primă înmatriculare plătită și nerecuperată (unde cred că am și pierdut talonul) , am plătit toate taxele în vederea înmatriculări, am făcut asigurarea. Știu că trebuie să merg la stația itp unde s-a făcut ultima data itp-ul și să cer un talon provizoriu. Întrebarea mea este: cu acest talon provizoriu pot efectua autentificarea la rar sau trebuie să mai aștept eliberarea talonului original (ca cel pe care l-am pierdut) ca să fac identificarea și apoi să înscriu mașina pe numele meu? Și cât durează să îmi elibereze talonul provizoriu? Dar cel original (asemănător celui ce l-am pierdut) ? Țin să menționez că fostul proprietar este din București și eu sunt din Prahova. Mulțumesc!

Și am uitat să spun că pe 22-05-2015 trebuie să plec din țară cu mașina care i-am pierdut talonul

• 1 month later...

Buna ziua!

Nu mai gasesc certificatul de inmatriculare pentru o autoutilitara Dacia Pickup(an fabricatie 2003). Talonul este pe numele tatalui meu care a decedat in mai 2012. Succesiunea a fost facuta in septembrie 2012 si sunt mostenitor impreuna cu mama mea.

Am imputernicire de la ea sa vand autoturismului, sa fac itp, etc ... Detin cartea de identitate in original, actul notarial ce atesta succesiunea si imputernicirea notariala.

Cum procedez pentru a mi se elibera un nou certificat de inmatriculare ?