Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Nunere Provizorii

cristy1993

Question

Buna ziua domnilor am o intrebare.

Am cumparat o masina cu numere de anglia de la o persoana fizica zilele trecute si acum vreau sa merg sa imi scot primul set de numere rosii insa vreau sa stiu de ce acte am nevoie. Tin sa mentionez ca masina nu este pe numele meu este pe numele persoanei de la care am cumparat-o si nu am facut contract de vanzare cumpărare deoarece avea persoana nu este in romania,am vorbit cu el la telefon ne-am inteles la pret si mama lui mia înmânat toate actele masini.

Certificatul de înmatriculare si MOT(inspector a tehnica).

Pot sa scot numere rosii daca nu am contract de vanzare cumpărare si masina nu este p numele meu?. Multumesc mult

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderator

Sigur că poţi, dacă nu te duce capul. Reţine că falsificarea unui înscris sub semnătură privată se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani, iar folosirea unui înscris oficial ori sub semnătură privată, cunoscând că este fals, în vederea producerii unei consecinţe juridice, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani.
Mare e grădina ... :doh:

• 0
  • Moderator

Eu personal nu stiu sa iti raspund la aceasta intrebare, dar cred ca era mai bine pentru tine sa intrebi inainte sa dai banii pe acea masina.

Zic si eu...

• 0
  • Moderator

Nu prea poţi pentru că vei avea nevoie de copii ale documentelor care atestă dreptul de proprietate al solicitantului asupra vehiculului.

• Upvote 1
  • 0

Dar am vazut pe net ca sunt formulare "vanzare cumpărare" am toate datele persoanei de la care am cumparat masina,nu pot face nimic?

Si daca am toate datele din buletin ale vânzătorului nu pot sa fac eu ceva ?

• Downvote 4
  • 0

Buna ziua am o masina in tara care este trecuta pe numele meu (nr de anglia) si vreau sa ii scot numere rosii,se poate ca cineva din familie sa imi scoată numerele rosii in locul meu? Am toate actele la masina..

• Downvote 3
  • 0
  • Moderator

Domn'le dar câtă inteligenţă sclipitoare ... să deschizi două topicuri cu titluri identice, având aceeaşi greşeală gramaticală.

• Upvote 1
  • 0
  • Moderator

Cred că avem de-a face cu un personaj care are serioase dizabilităţi intelectuale ce se manifestă prin lipsa abilităţilor necesare pentru a face faţă vieţii de zi cu zi.

PS: Am unit cele două topicuri.