Jump to content
POLITISTI.ro

Modificari statut?

rnikolae

Recommended Posts

De dimineata marele sef al CRAP a participat la sedinta de comanda a IPJ .La intoarecere radia de fericire si ca sa nu ramanem de prosti a tinut sa ne impartaseasca si noua agentilor din intelepciunea d-lui Liviu Popa:

1-in cel mult 2 saptamani se va propune modificarea statutului politistului cu scoaterea din acesta a statutului special ramanand la functionar public.......

2-in cursul zilei de astazi in cadrul IGPR sa facut o prezentare de modele a noilor tinute ale Pol Romane -pe viitor nu se mai dau banii de haine ,se schimba tinuta ca urmare ca seamana prea mult cu cea a pol locala

3-se vor infiinta posturi pentru agentii cu studii superioare FARA a se mai acorda cei 25% ptr aceasta ...

4-Pol Romana sa PROMOVEZE pol locala ......prin tot felul de tampenii ,festivitati concursuri etc la care sa participe pol locala (a se vedea UNIFIGHT -care se va desfasura la inceputul lunii iunie tocmai cu acest scop ;unde jandarmeria a anuntat ca nu participa iar Pol Romana sa participe .....deoarece asa trebuie ...).

Daca mai stiti si ceilalti ceva ....

Multumesc.

Nu-mi vine sa cred ca va fi adevarat. Că nu suntem iubiti de PDL-isti stiam. Dar ce fac ofiterii nostri care au o scoala de politie si fac munca din pasiune? Cred ca mai avem asa ceva. Cei cu functii de conducere la nivel judetean trebuie sa faca ceva pentru aceasta profesie, altfel o sa fim pe aceeasi treapta sau chiar sub unele din firmele de paza. :hmmmt: Toate acestea se intampla in Romania?? :angry:

Daca se va intampla si asta s-a dus dracului tot, sa-mi fie scuzata expresia. Nu inteleg de ce ii tot promoveaza pe astia de la locala . Ce au astia atat de deosebit? De ce la ei se investesc atatia bani, iar la noi se fac restructurari, culmea, tocmai din lipsa banilor? Sunt stupefiat de ce minti luminate avem pe sus!

Rnikolae se incearca schimbarea statutului de foarte mult timp, nu este o noutate.

Vor sa modifice art. 78, adica raporturile de serviciu sa se modifice prin ordin al ministrului de interne.

Pai daca vom fi functionari publici Legea 188/1999 o sa aiba valoare si mai mare.

Daca prin absurd ne-ar face functionari publici in ziua urmatoare o punem de o greva de toata frumusetea.

Sefului tau ii cam place sa prinda fluturi.

UNIFIGHT? Cred ca se uita prea mult pe Eurosport.

Edited by Elvis

• Moderator

Domnilor, rnikolae nu are + iar asta e primul sau post pe acest forum .... :clip:

• Upvote 1
  • Downvote 1

Punctul 2 postat de rnikolae este cat se poate de posibil. Am vazut si eu adresele pe Intrapol cu privire la acest aspect. Insa nu stiu daca are directa legatura cu imitatorii aceea. In restul punctelor nu prea pun mare baza.

In ceea ce il priveste pe domnul rnikolae ... Are credibilitate in cele spuse ca si numarul posturilor dumnelui.

Nu ma laud ca si eu as avea multe insa am +

Ai un + de la mine Marius pentru acel "ochi de politist" :emo-yessir:

Edited by Tyropol2000

Tyropol2000 in Valcea si Arges unde au pana si masinile la fel.

In Dolj spre exemplu nu este asa.

Au girofaruri si masini de culoare albastra, iar tinuta ,pantaloni gri si geaca neagra.

Cunosc Elvis acest aspect. Stiu ca incearca sa ne imite ca niste marci ieftine de haine facute pe vapor gen "HIKE", "MIKE", "ADIBAS" etc.

Insa propunerile pentru schimbarea tinutei noastre sa aiba legatura cu acesti impostori?

Daca asa o fi... atunci regret, pentru ca tocmai incepusem sa ma obisnuiesc cu tinuta asta. :ner:

Si inca ceva: Stiu situatia politistilor locali din Dolj, ca doar suntem vecini de judet. :clip:

Edited by Tyropol2000

Asta cu ADIBAS a fost tare.

Eu cred ca le este mult mai usor sa le-o schimbe pe a gardienilor fiindca sunt mai putini iar primarii PDL au fonduri.

Care trebuie cheltuite prin licitatii publice corecte nu-i asa :ner: .

Sau sa ne faca o surpriza ?

Daca da, seful de la logistica va fi milionar in euro.........daca nu este deja. :lol:

• Moderator

E ciudat cum toata lumea balacareste aceasta institutie si pe cei ce fac parte din ea, zi de zi sunt scoase pe piata tot felul de studii sociologice conform carora nimeni nu are incredere in politisti, nu mai avem niciun fel de autoritate, suntem vai si amar de viata noastra, etc ... dar toti incearca sa ne copieze/sa ne imite. Toti vor sa fie confundati sau asimilati politistilor!?

Ce sa-i faci ... in tara asta impostura a ajuns politica de stat! :doh:

• Upvote 1

• Membru

Maine-poimaine o sa schimbe si tabla de pe loganuri ca sa nu ne mai confunde lumea masinile cu ale gardienilor publici!

• Membru

cine se crede liviu guta asta,pardon popa?

asta numeste el reorganizare!de mine sa le de-a la toti pd-listii pistoale si bastoane in dotare numai sa ne lase in pace...ca speciali sunt ei oricum...cu nevoi. :ner:

Edited by cipri83
  • Downvote 1

De dimineata marele sef al CRAP a participat la sedinta de comanda a IPJ .La intoarecere radia de fericire si ca sa nu ramanem de prosti a tinut sa ne impartaseasca si noua agentilor din intelepciunea d-lui Liviu Popa:

1-in cel mult 2 saptamani se va propune modificarea statutului politistului cu scoaterea din acesta a statutului special ramanand la functionar public.......

2-in cursul zilei de astazi in cadrul IGPR sa facut o prezentare de modele a noilor tinute ale Pol Romane -pe viitor nu se mai dau banii de haine ,se schimba tinuta ca urmare ca seamana prea mult cu cea a pol locala

3-se vor infiinta posturi pentru agentii cu studii superioare FARA a se mai acorda cei 25% ptr aceasta ...

4-Pol Romana sa PROMOVEZE pol locala ......prin tot felul de tampenii ,festivitati concursuri etc la care sa participe pol locala (a se vedea UNIFIGHT -care se va desfasura la inceputul lunii iunie tocmai cu acest scop ;unde jandarmeria a anuntat ca nu participa iar Pol Romana sa participe .....deoarece asa trebuie ...).

Daca mai stiti si ceilalti ceva ....

Multumesc.

Până acum nu am auzit nimic despre aceste măsuri, dar Stattuul e pe cale să se modifice de vreo 2 ani de zile. Vom trăi și vom vedea când/dacă/cum se va întâmpla. Cât despre denumirea de special, ne-o pot lua, însă nu vor putea lua niciodată calitatea aceasta - suntem speciali prin ceea ce facem, prin ceea ce suntem.

Ce mi se pare hilar este că tocmai nouă ni se schimbă uniformele fiindcă suntem confundați cu localii, de ca și cum a le noastre sunt create dupăale lor, nu invers. Judecând după cum este țara asta - cu susul în jos - nu mai este nimic de spus. Am impresia că este primul pas prin care vor să ne înlocuiască cu localii, să le ofere lor o parte din atribuțiile noastre.

Îmi place propunera asta : P.R. să-i promoveze pe locali. :ner: Cred că nu i-a făcut nimeni de râs până acum și aveau nevoie să măture cineva cu ei prin noroi. Și de ce să- promovăm noi?! Noi i-am creat?

majoritatea comunitarilor si-au facut uniforme dupa Politia Nationala.

acum, schimbam uniforma a peste 50 000 de politisti.

asta e , nu avem bani

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.