As vrea sa imi cumpar o platforma auto. care este din Anglia.Vanzatorul mi-a zis ca in Anglia remorcile si rulotele nu au certificat de inmatriculare (recunosc ca sunt politist,dar pana acum nu am avut ocazia sa opresc pe cineva care tracteaza o remorca inmatriculata in Anglia) si ca li se pune numarul autoturimului care le tracteaza .Intrebarea este daca nu cumva vanzatorul ma minte(are un pret bun de vanzare si ma gandesc ca motivul ar fi ca nu are toate documentele platformei...), el zice ca are o factura pentru remorca.Daca stiti si ce alte documente imi mai trebuie pentru a o inmatricula in Romania,v-as fi recunoscator daca ati posta aici.Multumesc anticipat.
Question
povi
As vrea sa imi cumpar o platforma auto. care este din Anglia.Vanzatorul mi-a zis ca in Anglia remorcile si rulotele nu au certificat de inmatriculare (recunosc ca sunt politist,dar pana acum nu am avut ocazia sa opresc pe cineva care tracteaza o remorca inmatriculata in Anglia) si ca li se pune numarul autoturimului care le tracteaza
.Intrebarea este daca nu cumva vanzatorul ma minte(are un pret bun de vanzare si ma gandesc ca motivul ar fi ca nu are toate documentele platformei...), el zice ca are o factura pentru remorca.Daca stiti si ce alte documente imi mai trebuie pentru a o inmatricula in Romania,v-as fi recunoscator daca ati posta aici.Multumesc anticipat.
13 answers to this question
Recommended Posts