Jump to content
POLITISTI.ro

Poze si Videoclipuri

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Exista un topic sau se poate deschide unul unde se pot pune poze si videoclipuri din trafic?

Multumesc

Publicat (modificat)

Ma gandeam ca sunt multi soferi ca si mine care stau linisiti in trafic (si tot asteapta, si tot asteapta) si trece un smecher sa zic asa care incalca orice lege (inclusiv cea a bunului simt) pe langa tine ori pe linia de tramvai ori ocoleste coloana oprita la semafor si se baga in fata semaforului. Scopul cred ca este in primul rand ma gandesc eu sa ne civilizam putin (eu personal am condus foarte mult in orasele tarilor Europene si pot spune ca m-am civilizat).

Multumesc. Am cateva filmulete din trafic in care anumiti soferi intentionat ocoleste toata coloana oprita la semafor si se baga in fata semaforului, sau inainte de semafor intra in fata ta fara nici macar o jena, sau poze cu statiile RATB ocupate de autoturisme TAXI si mijloacele de transport RATB sunt nevoite sa opreasca pe prima banda.

Multumesc

Modificat de EduardM

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.