Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Gasit pistol

Ionut230

Question

Buna seara,am rugamintea daca ma puteti ajuta cu un sfat/parere.

Sora mea a gasit in podul casei(socriilor)un pistol.Din cate am inteles din convorbirea telefonica si descrierea data,este un model mai vechi.

Intrebarea este:Ce este de facut in aceasta situatie?Trebuie predat la politie sau se poate cauta un comparator (muzeu sau colectionar )

Pe arma este inscriptionat decat seria 4 734 si din cele descrise de sora mea cred ca asta e pistolul din imaginea atasata.

Va multumesc

post-8599-0-07431300-1430668506_thumb.jp

Edited by Ionut230

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Cel mai bine ar fi sa anuntati unitatea de politie pe raza caruia se afla imobilul unde a fost gasita arma.

• Upvote 1

• 0
  • Moderator

Sora ta trebuie să meargă la poliţie şi să predea arma.

În cazul în care cineva găseşte orice tip de armă, aceasta trebuie predată în cel mai scurt timp la cea mai apropiată unitate de poliţie, în caz contrar, se încalcă regimul armelor şi muniţiilor, fiind comisă o infracţiune, care este pedepsită de Codul penal cu închisoarea.

• Upvote 1

• 0

Va multumesc pentru raspunsuri.

Am vorbit cu sora mea si maine dimineata va merge la seful de post pentru a preda arma.

(si ea credea ca se va imbogati :)) )

O Duminica placuta va doresc.

Dar o data ajuns la politie ce se va "intampla" cu el? Despagubiri ceva?ca am o sora foarte curioasa :))  am crezut ca a castigat la 6/49 cand m-a sunat :))

• 0

Ca o măsură de precauție, înainte de a merge la Poliție cu arma, eu aș suna acolo și i-aș anunța că am găsit-o și că intenționez să le-o predau. E posibil ca ei să prefere să trimită un agent s-o ridice. Dacă totuși îți dau instrucțiuni s-o aduci tu personal, e bine ca acestea să vină de la cineva din secția respectivă, care să știe despre ce e vorba.

Nu de alta, dar dacă în drum spre Poliție ești oprit în trafic pentru un control și se găsește arma asupra ta, s-ar putea ca povestea cu "adineauri am găsit-o și chiar acuma veneam s-o predau" să nu sune foarte credibil.

• Upvote 1

• 0

ma gandeam eu :D

Este identic cu poza atasata de mine :)

Ca o măsură de precauție, înainte de a merge la Poliție cu arma, eu aș suna acolo și i-aș anunța că am găsit-o și că intenționez să le-o predau. E posibil ca ei să prefere să trimită un agent s-o ridice. Dacă totuși îți dau instrucțiuni s-o aduci tu personal, e bine ca acestea să vină de la cineva din secția respectivă, care să știe despre ce e vorba.

Nu de alta, dar dacă în drum spre Poliție ești oprit în trafic pentru un control și se găsește arma asupra ta, s-ar putea ca povestea cu "adineauri am găsit-o și chiar acuma veneam s-o predau" să nu sune foarte credibil.

A fost predat ieri,multumesc pentru sfat (sora mea sta intr-un sat micut si nu cred ca ar fi fost asta problema,ea este doar dezamagita ca nu sa imbogatit :)) )