Jump to content
POLITISTI.ro

Hartuiti de vecini din cauza copilului


Paula2015

Recommended Posts

Buna ziua,

 

sunt mama unui baietel de 1 an si 8 luni si am ajuns sa scriu pe acest forum din disperare. De aproape 9 luni , de cand copilul nostru a inceput sa mearga de-a buselea si apoi in picioare suntem zilnic injurati, dracuiti, batjocoriti de vecinii de la parter(de sub noi) pe motiv ca ii deranjeaza copilul. La inceput le-am explicat ca in tot blocul se aude f rau, ca e f proasta constructia si noi auzim tot ce se petrece in casele vecinilor dar nu a fost chip. Eu si sotul suntem la servici toata ziua iar bunica sta cu copilul. De frica lor sta mai mult in parc, adica toata ziua cd e vremea ok dar in momentul in care se intorc in casa si cel mic arunca cu o jucarie sau se impiedica si cade sau alearga timp de 2 secunde(ca apoi din reflex il luam in brate), imediat incep sa tipe cat ii tin plamanii....ne adreseaza injurii si ne invita sa iesim din casa. De asemenea m-a amenintat in diverse randuri "ca ma aranjeaza el pe mine" pt ca e prieten cu politistul de proximitate si ca a lucrat in politie in tinerete (acum are 73 ani). De trei ori am apelat la politie dar fara succes....vin si pleaca cum au venit deoerece trebuie sa constate dar cum vecinul nu e nebun sa ma injure in prezenta lor.....

Apelez la dvs sa imi dati un sfat, ce sa facem si incotro sa o luam pt ca efectiv nu stiu. Mama e terorizata tot timpul cat suntem la munca si apoi cd venim noi la fel. Mentionez ca am incercat sa fac o plangere scrisa la politie dar politistul de proximitate nu a primit-o pe motiv ca cunoaste familia ca au probleme si ca daca imi ia plangerea va tb sa isi piarda timpul.

 

 

Multumesc mult

Edited by Paula2015
Link to comment
  • Member

Nu cred ca politistul de proximitate nu ti-a primit plangerea, pentru ca asta nu-i treaba lui. Daca vrei sa depui o plangere la Politie, nimeni nu-ti va zice că ”nu vreau s-o primesc”. În al 2-lea rând, daca vrei sa ai succes in rezolvarea plangerii tale, strânge probe inainte de a o depune, adica înregistrează-l, fotografiază-l, adu vecini in casă când se manifestă violent, și după aia depune plângerea.

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.