Jump to content
POLITISTI.ro

Prins cu permisul suspendat !

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Salut. Mi-a fost retinut permisu'l pe 90 de zile pentru viteza.,Eu fara stare am condus fara el ...am fost prins si mi sa facut proces verbal .Spun ca nu mi s-a dat amenda,, dovada cu drept de conducere care mi sa facut atunci cand mi sa luat permisu-l pe 90 de zile o am..nu mi-a luat-o , si au trecut alea 90 de zile si nu mi-a aparut acasa nimic nici nu ma sunat de la politie pentru o declaratie sau ceva.. Ce se intampla acuma,pot sa merg cu dovada la politia rutiera sa mi-l scot daca nu am primit nimic acasa ? Am sanse? Multumesc !

Modificat de Stefan1
  • Displace 2
Publicat

Ma distreaza faptul ca ai pus tag " :) ".

Ti s-a intocmit dosar penal. Risti pedeapsa cu inchisoarea.

N-ai nicio sansa.

Cu placere! 

• Moderator
Publicat

Te pufneşte râsul, nu-i aşa?

Caută în Codul penal şi vei găsi la art. 335 alin. (2) că În România se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată. Şi să vezi după, când vei afla că în plus faţă de această sancţiune, rişti şi anularea definitivă a permisul de conducere.

Ce să mai discutăm, distracţie maximă! :)

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Pai mã daca tu stii ce vorbesti de ce mai intri aici sa pui intrebari?

• Apreciez 1
Publicat

Pentru ca cineva mi-a zis ...Daca nu ti-a aparut acasa nimic si ti-au expirat zlea 90 de zile poate am sanse sa merg sa imi iau permisu-l..De asta intreb de nu m-au chemat inca au trecut 3 luni...

Publicat

Am trait sa o vad si pe asta!!!Glume si distractie pe seama unui dosar penal...Stand-up comedy,ce naiba:-)

• Apreciez 1
Publicat

=)) Ma vb ce sti nu ce nu sti !

Da inchisoare :))

Curând vei trece de la râs  la plâns.

• Apreciez 1
Publicat

Avocatu spune asa si un vecin de-al meu care e politist ..In felul urmator. O sa mi se prelungeasca mai 3 luni sau anularea lui pe 1 An. Dar eu am pus intrebarea pe acest forum ...Dc nu mi-a venit inca nici-o instiintare in temen de 3 luni ?? Asta am vrut sa aflu ..Cat dureaza pana primesc ceva acasa? sa vad pe ce termen mi-l ia ...sau anuleaza.:| .Imi puteti spune ? Va rog .

• Moderator
Publicat

Draga Stefan,

Mai inainte de toate, ai nevoie de un meditator la limba romana!

In al doilea rand, nici nu stiu cu ai obtinut permisul de conducere...sau poate ti-ai facut si tu "flotant" la Pitesti... oricum, la cat de indiferent esti fata de situatia ta juridica, cu siguranta ca nu meriti sa conduci (poate dupa ce te mai maturizezi!)

Si in concluzie, daca ai discutat deja cu avocatul si cu vecinul, pe noi de ce ne mai bagi in seama?! (Intrebare retorica - vezi DEX-ul)

• Apreciez 2
Publicat

Vecinul, vecinul !!  Sa ne scrii , vorba aia.... sa nu uiti :)

• Membru
Publicat

"Permisu-l".

Analfabet cu acte in regula.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.