Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Prins cu permisul suspendat !

Stefan1

Question

Salut. Mi-a fost retinut permisu'l pe 90 de zile pentru viteza.,Eu fara stare am condus fara el ...am fost prins si mi sa facut proces verbal .Spun ca nu mi s-a dat amenda,, dovada cu drept de conducere care mi sa facut atunci cand mi sa luat permisu-l pe 90 de zile o am..nu mi-a luat-o , si au trecut alea 90 de zile si nu mi-a aparut acasa nimic nici nu ma sunat de la politie pentru o declaratie sau ceva.. Ce se intampla acuma,pot sa merg cu dovada la politia rutiera sa mi-l scot daca nu am primit nimic acasa ? Am sanse? Multumesc !

Edited by Stefan1
  • Downvote 2

12 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Ma distreaza faptul ca ai pus tag " :) ".

Ti s-a intocmit dosar penal. Risti pedeapsa cu inchisoarea.

N-ai nicio sansa.

Cu placere! 

• 0
  • Moderator

Te pufneşte râsul, nu-i aşa?

Caută în Codul penal şi vei găsi la art. 335 alin. (2) că În România se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată. Şi să vezi după, când vei afla că în plus faţă de această sancţiune, rişti şi anularea definitivă a permisul de conducere.

Ce să mai discutăm, distracţie maximă! :)

• Upvote 1
  • 0

Pentru ca cineva mi-a zis ...Daca nu ti-a aparut acasa nimic si ti-au expirat zlea 90 de zile poate am sanse sa merg sa imi iau permisu-l..De asta intreb de nu m-au chemat inca au trecut 3 luni...

• 0

Avocatu spune asa si un vecin de-al meu care e politist ..In felul urmator. O sa mi se prelungeasca mai 3 luni sau anularea lui pe 1 An. Dar eu am pus intrebarea pe acest forum ...Dc nu mi-a venit inca nici-o instiintare in temen de 3 luni ?? Asta am vrut sa aflu ..Cat dureaza pana primesc ceva acasa? sa vad pe ce termen mi-l ia ...sau anuleaza.:| .Imi puteti spune ? Va rog .

• 0
  • Moderator

Draga Stefan,

Mai inainte de toate, ai nevoie de un meditator la limba romana!

In al doilea rand, nici nu stiu cu ai obtinut permisul de conducere...sau poate ti-ai facut si tu "flotant" la Pitesti... oricum, la cat de indiferent esti fata de situatia ta juridica, cu siguranta ca nu meriti sa conduci (poate dupa ce te mai maturizezi!)

Si in concluzie, daca ai discutat deja cu avocatul si cu vecinul, pe noi de ce ne mai bagi in seama?! (Intrebare retorica - vezi DEX-ul)

• Upvote 2