Jump to content
POLITISTI.ro

Conteaza media de la bac?

Postare recomandată

Publicat

Si pe IPJ Buzau tot asta scrie, dar pe siteul Academiei nu zice nimic. Am observat si modificari de varsta. De la 27 la 23. 

• Moderator
Publicat

Condiţia respectivă se referă la persoanele care intenţionează să candideze la concursul de admitere organizat de Academia Naţională de Informaţii a Serviciului Român de Informaţii, nu pentru cei care optează pentru poliţie.

Publicat

Persoanele care intenţionează să candideze la concursul de admitere organizat de Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” a Serviciului Român de Informaţii, care formează personal pentru nevoile M.A.I. trebuie să îndeplinească următoarele condiţii de recrutare:

d) să fi avut pe durata studiilor liceale mediile anuale la purtare minimum 8,00 şi media minimă la examenul de bacalaureat 7,00;

Eu văd altceva ;)

Specifică foarte clar : Academia Națională de Informații " Mihai Viteazul " !

• Membru
Publicat

Media de la examenul de bacalaureat conteaza in cazul in care ai aceeasi medie la examenul de admitere cu un alt candidat si se epuizeaza celalalte moduri de departajare.

• Apreciez 1
  • 4 luni mai târziu...
Publicat

Media la bac se ia in considerare numai daca ultimii candidati au obtinut mediile egale. Se face media aritmetica dintre mediile obtinute la discipline si nota la bac doar la romana. 

• 8 ani mai târziu...
Publicat

Salut! Sunt elev în clasa a IX-a, aproape a X-a. Nu sunt la un liceu așa de bun, profesorii materiilor de bac nu predau așa de bine, și sunt curios dacă se merită să mă transfer la un liceu mai bun, pentru a lua o notă mai mare în bac, sau să rămân aici. Întrebarea mare este următoarea: Contează nota de la bac la intrarea în Academia de Politie la specialitatea de Jandarmi? Am căutat puțin pe internet, dar nu am găsit răspunsuri clare, sau răspunsurile erau vechi. Am găsit următoarele informații:

Mediile de intrare la Academia de Politie “Alexandru Ioan Cuza” – Bucuresti în sesiunea 2022:
la specialitatea jandarmi cea mai mare medie obținută a fost 9.15 iar ultima medie cu care s-a intrat a fost 7.65. La forma de învățământ „fără frecvență”, ultima medie cu care s-a intrat a fost 7.80.

Mai am câteva întrebări despre procesul în Academie. Să zicem că intru, ce fac/învăț acolo? La finalul Academiei, ce probe/examene determină dacă am trecut sau nu? Din câte am înțeles, județul în care voi fi repartizat depinde de ceva. Ce mai exact; rezultatele examenului de la final? Practic, sunt confuz în legătură cu procesul după intrarea în Academie.

• Moderator
Publicat

Nu contează media de la BAC, dar tu fiind minor, sa știi ca nu prea ai ce cauta pe aici.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.