Jump to content
POLITISTI.ro

Conteaza media de la bac?


dsg

Recommended Posts

  • Moderator

Condiţia respectivă se referă la persoanele care intenţionează să candideze la concursul de admitere organizat de Academia Naţională de Informaţii a Serviciului Român de Informaţii, nu pentru cei care optează pentru poliţie.

Link to comment

 Persoanele care intenţionează să candideze la concursul de admitere organizat de Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” a Serviciului Român de Informaţii, care formează personal pentru nevoile M.A.I. trebuie să îndeplinească următoarele condiţii de recrutare:

 

d) să fi avut pe durata studiilor liceale mediile anuale la purtare minimum 8,00 şi media minimă la examenul de bacalaureat 7,00;

 

 

 

Eu văd altceva ;)

Specifică foarte clar : Academia Națională de Informații " Mihai Viteazul " !

Link to comment
  • Member

Media de la examenul de bacalaureat conteaza in cazul in care ai aceeasi medie la examenul de admitere cu un alt candidat si se epuizeaza celalalte moduri de departajare.

  • Upvote 1
Link to comment
  • 4 months later...

Media la bac se ia in considerare numai daca ultimii candidati au obtinut mediile egale. Se face media aritmetica dintre mediile obtinute la discipline si nota la bac doar la romana. 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.