Jump to content
POLITISTI.ro

Detinerea unui spray lacrimogen.


Cristi20

Recommended Posts

Bună ziua!

Ași dori să achizitionez un spray lacrimogen pentru siguranța mea. Am avut unele incidente în trecut iar acum doresc să iau unele măsuri de precautie.

Întrebarea mea este urmatoarea, este legal să dețin asupra mea asemenea spray sau este nevoie de un aviz special pentru acest lucru? Menționez faptul că sunt major iar spray-ul pe care doresc să îl achizitionez este de la un magazin de vanatoare-pescuit autorizat.

Mulțumesc anticipat!

Link to comment

În principiu, deținerea nu este sancționată de lege, în schimb folosirea lui este sancționată prin art.2, pct.4 din Legea nr 61/1991 republicată.

Link to comment
  • 3 years later...

Buna ziua. Am o nelamuire in legatura cu portul de spray cu piper(deloc la vedere) in timp ce sunt pe strada. In familie sunt blamat pentru acest lucru, spunandu mi se in nenumarate ori ca e interzis pana si pe strada. Va rog sa a lamuriti, cu articole, cu orice fel de argumente, nu doar cu un raspuns simplu gen "Ai voie."

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.