Jump to content
POLITISTI.ro

Detinerea unui spray lacrimogen.

Postare recomandată

Publicat

Bună ziua!

Ași dori să achizitionez un spray lacrimogen pentru siguranța mea. Am avut unele incidente în trecut iar acum doresc să iau unele măsuri de precautie.

Întrebarea mea este urmatoarea, este legal să dețin asupra mea asemenea spray sau este nevoie de un aviz special pentru acest lucru? Menționez faptul că sunt major iar spray-ul pe care doresc să îl achizitionez este de la un magazin de vanatoare-pescuit autorizat.

Mulțumesc anticipat!

• Moderator
Publicat

Dacă eşti major e suficient. Ai grijă însă în ce condiţii şi cum îl foloseşti.

Publicat

În principiu, deținerea nu este sancționată de lege, în schimb folosirea lui este sancționată prin art.2, pct.4 din Legea nr 61/1991 republicată.

• 3 ani mai târziu...
Publicat

Buna ziua. Am o nelamuire in legatura cu portul de spray cu piper(deloc la vedere) in timp ce sunt pe strada. In familie sunt blamat pentru acest lucru, spunandu mi se in nenumarate ori ca e interzis pana si pe strada. Va rog sa a lamuriti, cu articole, cu orice fel de argumente, nu doar cu un raspuns simplu gen "Ai voie."

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.