Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Nelămurire cu talonul !

furios90

Question

Buna ziua. Am cumpărat o masina de curând. Am făcut toate actele necesare. Act vânzare cumpărare, fiscal ( am depus la primărie deja), mi-a dar RCA,itp valabil, rovigneta, talonul si cartea mașinii. Dar am descoperit ca pe talon scrie înstrăinat către "cel de la care am luat masina" la data de 5/12/2014. Sunt începător si nu ma pricep. Dar nu stiu cum de nu m-am uitat acolo. El mi-a spus ca a luat de la un bătrân masina si sa nu o mai plătească taxa de mediu a lăsat-o pe numele bătrânului. Doar actele pt primarie, cum am făcut si eu. Eu as vrea sa mai circul cu ea putin si dupa sa o înmatriculez la polițe. Va rog spuneți-mi daca mai pot circula cu ea, deși scrie cum V-am spus la înstrăinat către numele celui de la care am cumparat-o. Va mulțumesc

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderator

30 de zile poţi să circuli cu maşina, iar în această perioadă trebuie să faci demersurile necesare pentru a transcrie dreptul de proprietate.

Atenţie! Maşinile nu se înmatriculează la Poliţie. Mergi cu documentele la DRPICV - Direcţia Regim Permise de Conducere şi Îmatriculare a Vehiculelor - instituţie sperată de Poliţia Română.

• 0

OK mulțumesc, dar contează numele si data de pe talon? Adică eu in postarea de mai sus am specificat ca a fost e trecut la "instrainat către"numele celui de la care cumpărat masina si cu data de 5/12/2014. E vreo problema aici?

OK am înțeles. Dar pe talon scrie la "instrainat către" numele celui de la care am luat masina si data de 5/12/2014. E vreo problema aici?