Jump to content
POLITISTI.ro

Proces Verbal in lipsa


vladmaftei

Recommended Posts

Buna seara, in dimineata zilei de 19/04/2015, in jurul orei 2:45, m-am intors de la o petrecere si am hotarat sa mai stau la discutii cu un prieten in fata blocului. Imediat a aparut un echipaj de politie care ne-a cerut sa ne legitimam. La finalul acestui lucru, ni s-a spus sa mergem in casa deoarece este o ora tarzie, e galagie si riscam o amenda. Lucru pe care l-am si facut dar dupa ce i-am explicat agentului ca nu cred ca e galagie, acesta mi-a raspuns pe un ton amical cum ca a fost un apel la 112 , ca cineva deranja linistea publica si a locatarilor cu vreo 2 ore inainte. Am plecat pana la urma, iar astazi ma trezesc cu amenda contraventionala 500 lei IN LIPSA si eu si prietenul meu. la rubrica martori scrie : Nu au fost martori din cauza orei tarzii. Ma puteti ajuta cu niste sfaturi, ce sa fac in continuare?

Edited by vladmaftei
Link to comment
 • Moderator

In cuprinsul procesului verbal pe care l-ai primit scrie ca poti contesta sanctiunea in termen de 15 zile de la luarea la cunostinta, la instanta competenta.

Asta daca te consideri nedreptatit.

Link to comment

@Panter? sa platesc amenda in 15 zile. Serios? asta e raspuns?

 

@danpin Pentru a o contesta nu trebuie sa o si platesc ? PS. Mi s-a parut cu doua fete, discutia a fost cat se poate de normala apoi ma trezesc cu 500 lei. Daca avea de dat, de ce nu mi-a dat pe loc?Sau poate a vrut sa solutioneze apelul care a fost cu 2 ore inainte(vorbele dumnealui) si ne-a bagat pe noi (ma gandesc si eu) .Mie mi se pare ca este un abuz. Nu am mai trecut prin astfel de lucruri de aceea va intreb.

 • Downvote 7
Link to comment
 • Moderator

Crezi ca vom face un studiu de caz pe problema ta? Ai primit doua sfaturi, urmeaza-le daca vrei, aceasta este calea legala. 

In plus, nu stim decat varianta expusa de tine, care poate fi subiectiva.

Daca nu iti convine, poti apela cu mare incredere la sfaturile unui avocat, cel mai probabil contra-cost.

 • Upvote 3
Link to comment
 • Moderator

Vladmaftei...acesta este un forum al politistilor, nu al avocatilor...este ca si cum te-ai duce la un medic si ii spui ca ai fost la altul, dar nu ti-a placut diagnosticul si vrei altul... Am fost suficient de clar?

 • Upvote 1
Link to comment

Da, multumesc, am inteles. Mi-am facut mai multe conturi pe mai multe site-uri sa incerc sa aflu mai multe detalii despre problema mea si nu m-am informat suficient despre acest forum. Cred ca am sa apelez la un avocat, nu-mi vine a crede ca traiesc intr-un oras, in care la stiri aud ca doar in ultima luna, 3 femei au fost pradate de hoti pe strada prin sustragerea posetelor iar eu sunt amendat cu 500 lei dupa ce mi se spune ca e o simpla legitimare. Cu stima.

Link to comment
 • Moderator

Mda, ceva tipic puştanilor cu ocupaţii cocălăreşti ce sparg seminţe în colţul blocului. Există o vorbă în popor care spune de cel care moare de grija altuia, zicală ce se potriveşte de minune aici.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.