Jump to content
POLITISTI.ro

Alarmarea politistilor

Postare recomandată

Publicat

Ce lege/ordin reglementeaza alarmarea unitatii de politie? Am gasit ceva vag prin ordinul nr. 577/2008 art. 4

Publicat (modificat)

Nu se mai numeste alarmare....cica se numeste alertare.

Este un O.M.A.I. nr. S 238 pe care cu siguranta il gasesti la S.M.R.U. sau la Serviciul Cabinet.

Cresterea capacitatii operationale sau ceva de genul.

Sunt anumite conditii care trebuie respectate atunci cand se dau alerte de exercitiu sau de lupta.

Rezultatul se comunica la I.G.P.R.

Studiaza...

Modificat de Elvis
  • Moderator
Publicat

Cert este că legal nu mai este posibilă aceea practică prin care şeful, aşa pentru a se distra, pentru a da o lecţie sau în bătaie de joc alarma/alerta efectivul.

• Apreciez 1
Publicat

Nu stiu de ce, dar am in minte ca am citit undeva...... daca nu chiar in ordinul de mai sus ca "cel putin o data pe luna" o alarmare de exercitiu trebuie facuta de sefi .............. sper sa ma insel !

Publicat

Pai chiar astazi dimineata s-a dispus o asemenea alertare.. daca nu te prezinti la sediul politiei poti fi sanctionat? Pot exista situatii cand esti plecat din localitate..

Publicat

Serioussam cu siguranta te inseli.

Mateuta cand nu esti in localitate te treci in registrul de parasiri.

Publicat

Registrul de părăsiri era reglementat de RG-uri. Voi ce norme stiti care impun obligativitatea acestuia (poate il aveti prins în ROF)?

• Moderator
Publicat

Există o dispoziţie IGPR ce reglementează aceste aspecte. S-a mai discutat pe forum.

Publicat

Era registru de parasire a garnizoanei, acum se numeste registrul de parasire a localitatii.

Te treci in el cand parasesti judetul sau cand ai treaba si nu vrei sa te alerteze.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.