Mateuta Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Ce lege/ordin reglementeaza alarmarea unitatii de politie? Am gasit ceva vag prin ordinul nr. 577/2008 art. 4 Link to comment
Elvis Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 (edited) Nu se mai numeste alarmare....cica se numeste alertare. Este un O.M.A.I. nr. S 238 pe care cu siguranta il gasesti la S.M.R.U. sau la Serviciul Cabinet. Cresterea capacitatii operationale sau ceva de genul. Sunt anumite conditii care trebuie respectate atunci cand se dau alerte de exercitiu sau de lupta. Rezultatul se comunica la I.G.P.R. Studiaza... Edited April 21, 2015 by Elvis Link to comment
Moderator Catalin Posted April 21, 2015 Moderator Share Posted April 21, 2015 Cert este că legal nu mai este posibilă aceea practică prin care şeful, aşa pentru a se distra, pentru a da o lecţie sau în bătaie de joc alarma/alerta efectivul. 1 Link to comment
serioussam Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Nu stiu de ce, dar am in minte ca am citit undeva...... daca nu chiar in ordinul de mai sus ca "cel putin o data pe luna" o alarmare de exercitiu trebuie facuta de sefi .............. sper sa ma insel ! Link to comment
Mateuta Posted April 21, 2015 Author Share Posted April 21, 2015 Pai chiar astazi dimineata s-a dispus o asemenea alertare.. daca nu te prezinti la sediul politiei poti fi sanctionat? Pot exista situatii cand esti plecat din localitate.. Link to comment
Elvis Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Serioussam cu siguranta te inseli. Mateuta cand nu esti in localitate te treci in registrul de parasiri. Link to comment
avondidi Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Registrul de părăsiri era reglementat de RG-uri. Voi ce norme stiti care impun obligativitatea acestuia (poate il aveti prins în ROF)? Link to comment
Moderator Marius Posted April 22, 2015 Moderator Share Posted April 22, 2015 Există o dispoziţie IGPR ce reglementează aceste aspecte. S-a mai discutat pe forum. Link to comment
Elvis Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Era registru de parasire a garnizoanei, acum se numeste registrul de parasire a localitatii. Te treci in el cand parasesti judetul sau cand ai treaba si nu vrei sa te alerteze. Link to comment
Recommended Posts