Jump to content
POLITISTI.ro

Insusire telefon pierdut in taxi


dloredana

Recommended Posts

Buna seara,

Acum cateva zile am luat un taxi spre aeroport (nu sunt din Bucuresti), iar la coborare am plecat fara telefonul pe care il avusesem tot drumul in mana si pe care il lasasem pt a scoate portofelul. Am sunat dupa cateva minute pe telefonul meu care la inceput suna, dar dupa cateva minute a fost inchis. Spre seara am reusit sa vorbesc cu soferul care bineinteles nu a recunoscut nimic si sa aflu ca nu avusese clienti decat dupa 2 ore (deci e exclus sa fi gasit altcineva telefonul). Va rog sa imi spuneti daca are sau nu rost sa depun o plangere la politie pt insusirea unui bun pierdut (am numele soferului si toate actele telefonului).

Multumesc!

  • Upvote 1
Link to comment
  • Moderator

Tu decizi dacă are sau nu rost. Eu nu văd niciun motiv pentru care să nu depui plângere, dacă realitatea corespunde cu ce ai scris mai sus.

Link to comment

In principiu am fost descurajata de un coleg de-al vostru care m-a sfatuit sa las lucrurile asa, mai ales ca a fost vina mea (pt ca nu am fost atenta) si atata timp cat fapta nu se incadreaza la furt sau talharie nu o sa fie solutionata plangerea mea. Sunt constienta ca sunt cazuri mult mai grave care necesita atentia politistilor si ca acestia nu dispun de mijloace suficiente pt rezolvarea lor, tocmai din acest motiv ma intrebam daca are sau nu rost sa depun plangere. Ma deranjeaza ce s-a intamplat pt ca si eu lucrez cu oameni si nu au fost putine datile in care clientii isi uitau portofelele sau telefoanele, dar de fiecare data am facut in asa fel incat acestea sa ajunga la proprietarii lor. Din pacate simtul civic le cam lipseste multora!

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.