Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Permis strain suspendat in Romania

Alexandra14

Question

Buna ziua,

Am o intrebare, o persoana ce detine un permis eliberat de o tara care apartine Uniunii Europene, care a fost suspendat in Romania pentru 30 zile, dar l-a recuperat printr-o declaratie notariala prin care se obliga sa nu conduca pe teritoriul Romaniei pe toata durata suspendarii, are dreptul de a circula in alta tara a Uniunii Europene? Mentionez ca in momentul restituirii permisului de conducere a primit si o foaie de la Politia Rutiera in care este specificat faptul ca persoana in cauza nu mai are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din Romania pe o perioada de 30 zile.

Va multumesc anticipat!

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Buna ziua am si eu o întrebare , am permisul englezesc iar anul trecut de sărbători am fost in România si mia fost suspendat din cauza de la viteza pe o durata de 90 de zile, acea suspendare mia expirat pe data de 04-04-2015 dar permisul mia fost trimis la unitatea de poliție unde L-am schimbat in UK dupa 15 zile cand mia fost ridicat permisul , iar întrebarea mea este pot conduce un autovehicul daca nu am permisul de conducere?(iar in cazul in care voi fi oprit se pedepsește penal?) va mulțumesc

• 0
  • Membru

Unde sa poti conduce? Fi un pic mai explicit si ai grija la gramatica limbii romane!

Edited by cipri83
  • Upvote 1
  • Downvote 1
  • 0

Buna ziua, am și eu o problemă și anume, mi-a fost suspendat permisul de conducere în Timișoara pe data 19.01.2020 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice (0,52 in aerul expirat) permisul este obținut în Germania.

As vrea sa știu cam cât durează până îmi pot recupera permisul și care ar fi pedeapsa, nu am primit nici o scrisoare și nici o alta informație de la politie.

• 0
  • Membru

Dupa ce va trece starea de urgenta si in functie de urmatoarele masuri care se vor lua cu privire la distantarea sociala, o sa fi citat la unitatea de politie care instrumenteaza dosarul penal. Permisul de conducere ramane retinut pana la solutionarea cauzei, iar in ceea ce priveste pedeapsa, nu putem sa ne pronuntam.