Jump to content
POLITISTI.ro

Minoră de 14 ani, din Giurgiu dispărută


NewsBot

Recommended Posts

MINORĂ DISPĂRUTĂ
post-2-0-33334400-1429172815_thumb.jpg
Poliţiştii din Giurgiu caută o minoră, de 14 ani, din comuna Gostinari, care a plecat de acasă şi nu a mai revenit până în prezent. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112.
 
La data de 25 martie a.c., STOIAN NICOLETA FLORENTINA, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliul mamei sale, din comuna Gostinari, judeţul Giurgiu şi nu a mai revenit.
 
Minora are 1.70 m. înălţime, 60 de kg., păr şaten, ten deschis, ochi verzi, frunte înaltă şi are un cercel în buza inferioară.
 
La data dispariţiei, aceasta purta o jachetă din fâş albastră, pantaloni tip jeans albaştri şi era încălţată cu pantofi sport albaştri.
 
Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau la 116.000 - numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.
 
Sursa: IPJ Giurgiu
 
 
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.