Jump to content
POLITISTI.ro

De ce ne-au taiat salariul cu 25%?

Postare recomandată

Publicat (modificat)

haideti sa postam aici motivele care au dus la taierea salariilor !

In stirea de mai jos veti vedea cum un consilier PDL mergea cu masina de serviciu la ziua ficei lui (el are un salar de 30.000 Ron si masina de servici) Dar masina de serviciu nu se foloseste doar in interes de servici? Noi nu avem benzina pentru patrulat iar acest consilier isi permite sa uzeze masina statului si sa consume combustibilul statului , pentru a merge in interes personal la un chef ?

Parchetul nu ar trebuii sa se autosesizeze? Precizez faptul ca majoritatea parlamentarilor nu folosesc masinile in interes de serviciu ci doar in interes personal, mai exact se plimba copii lor cu masinile parlamentului! Nu o data am intalnit cazul, cand senatorii erau dusi Duminica la aeroport cu masina senatului, iar in rerstul saptamanii , vedeam masinile in trafic conduse de copii senatorului. Deci masina ramane in judet si o conduc copii lor ! pe senatori aveam ocazia sa-i vad in masini doar vineri sau sambata, cand reveneau de la Bucuresti si erau luati de la aeroport.

P.S. SUNT CURIOS DACA LA GUVERNANTI S-A REDUS COTA DE BENZINA? SI DACA AU TOT ASA PROBLEME CU REPARATIA AUTOTURISMELOR EXACT CA IN POLITIE! ma intreb acest lucru, fiindca am vazut ca vor acum sa dea 10.000 de cadre afara! dar oare nu ar trebui dati afara 10.000 de politisti doar atunci cand strang si guvernantii cureaua? noi am strans cureaua cu taierea celor 25%, cota de benzina redusa la 80 litri/luna, lipsa maculatura, platim din banii nostri femeia de serviciu...etc

Trei vieti spulberate de un consilier PDL

Trei studenti au murit, aseara, pe o soseaua care leaga Timisoara de Resita, dupa ce masina lor a fost spulberata de un autoturism de teren, condus de un consilier judetean PDL. Un alt tanar e acum la spital, in stare grava. Politistii spun ca Iacob Chisarau a intrat intr-o depasire neregulamentara, pe un pod fara vizibilitate, iar tinerii n-au avut nicio sansa sa-l evite. Ei se grabeau acasa, consilierul, la ziua fiicei sale.

stirea completa aici

Modificat de patriotul
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

Rapuns: pentru ca pot si pentru ca nu le pasa.

In sprijinul afirmatiei: vezi suma aflata la sfarsitul anului trecut la dispozitia primului ministru si excedentul bugetar rezultat la incheierea anului bugetar. Pentru lamuriri viziteaza site-ul din avatar.

Modificat de SandoKhan
  • Moderator
Publicat (modificat)

Raspuns: de prosti!

Fiecare interpreteaza in ce sens doreste, dar in alta tara, in conditii similare, pitiatomic si sleahta lui de incompetenti inbuibati erau zburati din sec. nr. 2.

Modificat de danpin
  • Moderator
Publicat

Sa nu credeti aceea poveste cu "tara nu mai are bani si intram in incapacitate de plata". In anul 2010 bugetul Romaniei a fost cu aprox. un miliard de euro mai mare decat bugetul din 2008, cand ni se tot spune ca a fost dezmat pe banii publici.

S-a dorit sa se reduca din costurile de functionare ale statului, pentru ca acei bani sa fie indreptati catre altceva (investitii ca patinoare, sali de sport, stadioane in panta, etc).

• Moderator
Publicat

si, de ce nu, pentru ceva rezerve destinate iminentei campanii electorale

• Moderator
Publicat (modificat)

Sunt convins ca si-au facut rezerve destinate campaniei electorale. Ganditi-va ca, daca votul ar fi pe bune, nu ar avea nicio sansa sa mai castige ceva, capitalul lor electoral este aproape de zero. In schimb, isi vor cumpara voturile, prin diverse metode si vor frauda cat vor putea alegerile. Pentru asta, necesita oameni(vezi nou infiintata politie locala, care va fi amplasata strategic la sectiile de vot importante) si bani(vezi taierile cu 38 la suta, ca nu au fost 25, fratilor!). Noi politistii, trebuie sa fim foarte foarte atenti, atat in campania electorala, cat si cu ocazia alegerilor si sa aplicam legea fara scrupule pentru ca oricum am ajuns in situatia in care nu mai avem nimic de pierdut. Nu zic ca pana acum nu s-a aplicat legea, insa cu ocazia viitoarelor alegeri va fi crima si pedeapsa la capitolul frauda. :blink:

Modificat de Kmcoio
  • Moderator
Publicat

fii fara grija, ca o sa voteze din nou Diaspora masiv, ca sa ne apere de rusi

Publicat

de ce ne-au taiat salariul cu 25%?

Răspuns: dacă se poate de ce nu

Publicat (modificat)

Sunteti naivi daca credeti ca nu sunt bani.

Uitati ce cred eu.

Pentru a rasplatii eforturile financiare facute de oamenii de casa ai partidului in timpul campaniei electorale.

Contractele si afacerile cu statul sunt cele mai bune. Cand blonda are 10 miliarde pentru investitii despre ce vorbim.

Pentru plata bugetarilor cu salariul intreg boc avea nevoie de 2,5 miliarde.Stiti cat iau ramas la sfarsuitul anului ?3 miliarde. Ia cheltuit intr-o saptamana .

Poate va intrebati cum? A platit arieratele la firmele patronate de ei.

Din aceasta cauza eu zic ca incompetentii care ne conduc nu o sa poata sa conduca nici o grupa mica de gradinita in sistem privat.

De ce?

Pentru ca orice patron sanatos la cap intai taie investitiile si pe urma se apuca sa dea oamenii afara, pentru ca ei ii aduc plusvaloare prin munca lor.

Oare la regiile de stat, S.P.P., S.R.I., C.F.R., politicieni etc de ce nu s-au aplicat taierile de 25%?

Ne-au luat de prosti iar noi ne complacem in aceasta situatie. :emo-yessir:

Modificat de Elvis
  • Membru
Publicat (modificat)

pentru astia nu exista lege !

un exemplu este domnul fost subprefect de Cluj Calianu care a omorat un copil de 4 luni si a fost condamnat la 3 ani cu suspendare.

sper ca cel de sus sa-l rasplateasca cu aceasi moneda! :angry:

Modificat de cipri83
Publicat

Bani la buget sunt, a spus-o chiar ala mic de la Guvern, dar cum se spunea mai sus, urmeaza alegerile, iar ei nu mai capital electoral deloc, deci trebuieste compensat cu ceva, adica cu banii stransi de la de-alde noi! Ca la investitii, nu pot renunta odata ce blonda de la turism si-a pus in cap sa intre in cartea de istorie, chiar daca pe usa din dos.

Publicat

mai grav este ca din punctul meu de vedere dupa ce vor strange banii pentru campania electorala, daca nu au facut-o deja, vor efectua o mica marire salariala care din pacate va prosti multa, dar multa lume.

Publicat

Sunt de aceeasi parere cu tine Alin!..Desi foarte mult imi doresc si sper sa nu se intample asa!

Publicat

elvis prin marire nu intelege ca asta va insemna ca vom lua salariile intregi de altadata plus inca ceva. nu! o sa luam ceva in plus fata de salariul de vanzator pe care il vom avea din iunie

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Da! Si vor "mari" prin decembrie, caci urmeaza anul electoral, iar la anul nu au voie sa mareasca sa nu fie "marirea" asta considerata mita electorala! Si mai mananca rahat cu gura plina ca am fi iesit din recesiune! Hai sictir, domnilor guvernanti!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.