Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Nu am predat permisul

stelica2

Question

am permisul suspendat 90 zile mentionez ca l-am avut ridicat pentru viteza am facut contestatie am primit permisul si l-am schimbat pe Anglia ,pe19 martie mi-a venit sa predau permisul,nu l-am predat ca lucrez afara,acum daca pot conduce afara si daca patesc ceva ca nu l-am predat.Multumesc

• Downvote 5

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Membru

In momentul in care intri in tara ai sa vezi ce vei pãti! O sa fie o surpriza asa ca nu vreau sa ti-o stric...dar un singur lucru iti spun: daca ai impresia ca prin preschimbare te-ai spalat de "pacate" te inseli amarnic!

Edited by cipri83

• 0

Buna ziua, am si eu problema care ma macina de ceva timp, o intrebare pentru domnii politisti si pentru toti care au trecut prin asta sau au informatii! Mi-a fost suspendat permisul anul trecut in septembrie pentru o perioada de 90 zile, nu am putut preda permisul, pentru ca, in ziua respectiva l-am si pierdut, nu am putut nici sa-l declar pierdut deoarece eram in concediu in Romania si a doua zi am plecat in Franta pentru ca trebuia sa respect contractul de munca! Nu am declarat nici acum ca este pierdut, insa eu nu am m-ai condus de atunci! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns? Ce trebuie sa fac cand voi merge in Romania? Ce sanctiuni pot primi pentru nedeclararea permisului pierdut! 

• 0
  • Membru

Te duci și soliciți eliberarea unui nou permis 

Nu primești sancțiune pt ca nu l-ai "declarat".