Jump to content
POLITISTI.ro

Câine pui din rasa brac german sârmos

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Vand un pui din rasa Brac-german sarmos in varsta de 9 luni, vaccinat, carnet de sanatate.Il dau si pe degeaba, dar conditia este ca noul proprietar sa aiba grija de el. Am fost dezmostenit si nu mai am unde sa-l tin, nu-l pot chinuii in lant si nici la bloc nu am unde sa-l tin.

Anunt valabil 3 zile. sad.gif

• Membru
Publicat

Pentru un suflet ..... cati km sunt intre noi?

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Vai de capul meu ce frumos e... :wub: Sper sa gasesti un stapan bun pentru el, e pacat de sufletul asta...

• Membru
Publicat (modificat)

Multumesc Kmcoio!

Maine cutu isi v-a intalni noul stapan, colegul nostru de forum jimny

Modificat de eti79ety
Publicat

Ma bucur enorm ca i-ai gasit stapan. Sunt sigur ca il va iubi si va avea grija de el...

• Membru
Publicat

da, azi a facut o saptamana cu noul stapan :)

• Apreciez 1
Publicat

Oooohh, ce scump e cutu. ^_^

Cum il cheama?

Jimny sa ai grija de el si sa-l iubesti. Un catel poate deveni ca un membru al familiei.

Eu am o "surioara" patrupeda de 5 ani si o iubesc enorm. :wub:

Publicat

Pongo a devenit membru al familiei din clipa in care l-am vazut. Nu-i pot multumi indeajuns lui @eti79ety pentru asta.

• Apreciez 3
  • Membru
Publicat

Jimny, sunt foarte multumit ca a ajuns pe maini bune si poate sa se bucure si el de ce are nevoie. Abia astept sa-l vad la vanatoare....Sper ca pe drum nu ti-a facut prea multe necazuri. Am sa incerc sa-ti fac rost de actele de identitate ale lui Pongo. :emo-yessir:

Publicat (modificat)

Chiar frumos catelul! Acum sa nu plangi dupa el eti79ety.

Apropo daca am deschide un topic cu si despre prietenii nostrii necuvantatori! Sau poate il redenumim pe acesta si il mutam ca sa nu mai deschidem altul. Ce ziceti?

Modificat de Tyropol2000
Publicat

....Sper ca pe drum nu ti-a facut prea multe necazuri. Am sa incerc sa-ti fac rost de actele de identitate ale lui Pongo. :emo-yessir:

A fost destul de linistit, mai ales dupa ce i-am deschis geamul. M-ar ajuta foarte mult actele de identitate si carnetul de sanatate, mi-au fost cerute si de medicul veterinar la care l-am inscris. Inca o data, iti multumesc.

• 1 an mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.