alexalexandra Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Buna! Ma numesc Alexandra si momentan sunt studenta la o facultate de Aministratie Publica si descoperind ca nu e tocmai ceea ca imi doream inca ma mai gandesc la vechea mea pasiune politia. Am de gand dupa absolvirea acestei facultati sa urmez scoala de agenti Campina, apoi sa ma inscriu la masterul de crimimalistica de la Academia de Politie. Intrebarea mea este : Daca finalizez toate aceste studii voi fi agent, sau ofiter? As dori sa imi raspunda cineva care cunoaste bine subiectul si imi poate oferi o lamurire. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted May 6, 2011 Moderator Share Posted May 6, 2011 Daca termini Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar" Campina vei deveni agent de politie. Pentru a trece in corpul ofiterilor, fiind agent, trebuie sa indeplinesti mai multe conditii, de vechime, de studii si nu in ultimul rand, trebuie sa existe un concurs organizat de MAI pentru ocuparea unui astfel de post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maximo Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 nici macar nu ai intrat la Campina si deja vrei sa fii ofitereasa?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexalexandra Posted May 7, 2011 Author Share Posted May 7, 2011 E o perspectiva pe care vreau sa o urmez si vreau sa ma interesez care este drumul pe care trebuie sa il parcurg pentru a avansa. De aceea intreb inca de pe acum, pentru ca asta vreau sa fac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minutzu Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Păi dacă vrei să devii ofiţer dă examen la Academie. E mai simplu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Catalin Posted May 7, 2011 Moderator Share Posted May 7, 2011 In traseul pe care ti l-ai propus sunt prea multe variabile, iar in prezent sansele sa se intample asa ceva sunt practic nule. Concursurile cu recrutari din sursa interna pentru posturi de ofiteri sunt pe cale de disparitie. Ca sa-ti faci o idee, numarul agentilor ce au studii superioare cred ca depaseste 50%. Mult mai sigur e sa mergi la Academie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexalexandra Posted May 8, 2011 Author Share Posted May 8, 2011 Multumesc pentru raspunsuri. Imi doresc atat de mult sa lucrez in politie incat m-as multumi si ca subofiter. As da si la academie doar ca e mult mai greu de intrat si ma gandesc sa fac ceva ce stiu sigur ca pot reusi, in conditiile in care deja sunt la o facultate care imi ocupa mult timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vox Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Mult succes, Alexandra ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 alexalexandra daca te-ai multumi sa ajungi subofiter de politie de ce te mai gandesti sa ajungi ofiter ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
calliop3 Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Alexandra, si eu studiez administratia publica dar anul asta m-am ambitionat si voi concura pentru academie. Nu mi se pare asa greu, daca te pregatesti serios. SPOR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexalexandra Posted May 8, 2011 Author Share Posted May 8, 2011 alexalexandra daca te-ai multumi sa ajungi subofiter de politie de ce te mai gandesti sa ajungi ofiter ?! E o regula generala care spune ca desi ai impresia ca te multumesti cu putin mereu e o urma de speranta care te face sa aspiri la mai mult.. Nu zic ca nu vreau mai mult, dar as fi fericita si agent. Insa daca o sa am ocazia o sa lupt normal si pt ofiter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru cipri83 Posted May 9, 2011 Membru Share Posted May 9, 2011 (edited) sper ca politia nu a devenit o pasiune de a ta dupa ce ai citit romane politiste sau dupa ce te-ai uitat la filme gen CSI new york.... pentru ca atunci o sa fi profund dezamagita de ce o sa gasesti in sistem Edited May 9, 2011 by cipri83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bog25 Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Eu te sfatuiesc sa inveti si pentru Academie, iar daca nu intri sa mergi sa dai la Campina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts