Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Detinere arma de foc pentru poligon

yo3ies

Question

Intrebare, am tot fost la poligon si am tot tras, mai ales ca mi s-a deschis apetitul la una din intanlirile politisti.ro 

As vrea sa imi cumpar o arma de foc cu glont (Glock19) si sa il tin cumva tot timpul la armurierul din poligon sau cumva (nu detinere acasa) caci la poligon am primit mai mereu alta arma si de multe ori dereglata. Pe intelesul tuturor as vrea sa am la poligon tot timpul doar arma mea si sa nu mai traga si altii cu ea. Exista vreo prevedere legala care sa ma ajute?

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderator

Nu prea se poate aşa cum vrei tu. Singura posibilitate legală este să urmezi cursurile necesare şi să promovezi examenul pentru obţinerea atestatului de instructor în poligon. Nu trebuie omis faptul că acest curs durează minim 6 luni, iar contravaloarea lui e în jurul a 3500 - 4000 lei.

• Upvote 1
  • 0

Ai putea eventual să te înțelegi cu proprietarul poligonului, să-i dai tu banii, iar el să cumpere arma pe actele lui și s-o introducă oficial în dotarea poligonului, dar să n-o închirieze nimănui în afară de tine.

Dar în afară de cazul în care respectivul e un foarte bun prieten de-al tău, mă îndoiesc că ar vrea să se încurce cu așa ceva.

• Upvote 1