Jump to content
POLITISTI.ro

Detinere arma de foc pentru poligon


yo3ies

Recommended Posts

Intrebare, am tot fost la poligon si am tot tras, mai ales ca mi s-a deschis apetitul la una din intanlirile politisti.ro 

 

As vrea sa imi cumpar o arma de foc cu glont (Glock19) si sa il tin cumva tot timpul la armurierul din poligon sau cumva (nu detinere acasa) caci la poligon am primit mai mereu alta arma si de multe ori dereglata. Pe intelesul tuturor as vrea sa am la poligon tot timpul doar arma mea si sa nu mai traga si altii cu ea. Exista vreo prevedere legala care sa ma ajute?

Link to comment
  • Moderator

Nu prea se poate aşa cum vrei tu. Singura posibilitate legală este să urmezi cursurile necesare şi să promovezi examenul pentru obţinerea atestatului de instructor în poligon. Nu trebuie omis faptul că acest curs durează minim 6 luni, iar contravaloarea lui e în jurul a 3500 - 4000 lei.

  • Upvote 1
Link to comment

Ai putea eventual să te înțelegi cu proprietarul poligonului, să-i dai tu banii, iar el să cumpere arma pe actele lui și s-o introducă oficial în dotarea poligonului, dar să n-o închirieze nimănui în afară de tine.

Dar în afară de cazul în care respectivul e un foarte bun prieten de-al tău, mă îndoiesc că ar vrea să se încurce cu așa ceva.

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.