Jump to content
POLITISTI.ro

Incident mortal in poligonul UTI

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Acum am vazut pe principalele canale de stiri ca s-a intamplat ceva in Poligonul UTI de pe Soseaua Oltenitei din Bucuresti. Cica unul care tragea acolo a impuscat mortal instructorul, care era si directorul executiv al poligonului, apoi s-a sinucis.  :faint:

• Moderator
Publicat

Am văzut şi eu ceva la ştiri, dar nu au spus nimic concret.

• Moderator
Publicat

Dimineată la tv au spus că instructorul a fost împuscat cu două lovituri în piept si una în cap, iar după atacatorul s-a sinucis.

• Membru
Publicat

Fac pariu ca și tehnica asta, ce suna a Mozambique Drill, cu doua în piept și una în cap, tot în poligon a învățat-o atacatorul. Îți dai seama ca omul a tras sa fie sigur. Doamne ferește!

• Moderator
Publicat

Azi au apărut alte informaţii, atacatorul a tras trei focuri, dintre care două în instructorul de tragere şi unul cu care s-a sinucis.

Acum se anunţă verificări şi controale asupra persoanelor ce au fost în poligoane, dar care nu sunt posesori de arme. O tâmpenie.

• Membru
Publicat

Bineinteles, o tampenie debitata de mai-marii de la IGPR. Hai sa ii cautam pe toti si sa le facem...ce? Mai ales ca NU sunt posesori de arme letale?

• Moderator
Publicat (modificat)

Eu mă distrez teribil când îi văd pe ziaristi cu obsesia lor privind "testările psihologice". Iar acum au preluat-o si mintile luminate din IGPR, care probabil că vor să verifice si să găsească extraterestii.

Oare chiar nu le spune nimeni că obsesia ziaristilor pentru testările psihologice e un mare bullshit si că un astfel de caz nu poate fi prevenit în niciun fel? Pot să-i testeze până fac clăbuci la gură, că nu o să depisteze niciunul gata să comită un astfel de atac, cu atât mai mult să-l prevină.

Modificat de Catalin
  • Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Bineinteles, o tampenie debitata de mai-marii de la IGPR.

Să se afle în treabă.

După logica asta a lor, ne putem aştepta să apară vreo propunere de interzicere a zborului cu avionul, pentru că există prosibilitatea ca un nebun precum copilotul de la Germanwings să ucidă oameni nevinovaţi în orice moment.

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

E mai mult de atat aici.

Sunt proceduri care sunt stabilite si legiferate.

Comapniile de asigurari in special, cauta ORICE lucru deviat de la procedura, chiar si avizele psihologice si/sau recomandarile doctorilor, cu care sa imparta responsabilitatea, daca nu sa arunce intreaga responsabilitate.

E vorba de zeci de milioane aici (ma refer la avion)

Cum zicea Catalin, parca daca erau 2 in cabina, pe cel care te incomodeaza nu-l poti omori. Si-asa il iei prin surprindere, si indiferent daca e sau nu in cabina, tot esti constient ca il vei omori.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.