Jump to content
POLITISTI.ro

Incident mortal in poligonul UTI


Cristi

Recommended Posts

 • Moderator

Acum am vazut pe principalele canale de stiri ca s-a intamplat ceva in Poligonul UTI de pe Soseaua Oltenitei din Bucuresti. Cica unul care tragea acolo a impuscat mortal instructorul, care era si directorul executiv al poligonului, apoi s-a sinucis.  :faint:

Link to comment
 • Moderator

Dimineată la tv au spus că instructorul a fost împuscat cu două lovituri în piept si una în cap, iar după atacatorul s-a sinucis.

Link to comment
 • Moderator

Fac pariu ca și tehnica asta, ce suna a Mozambique Drill, cu doua în piept și una în cap, tot în poligon a învățat-o atacatorul. Îți dai seama ca omul a tras sa fie sigur. Doamne ferește!

Link to comment
 • Moderator

Azi au apărut alte informaţii, atacatorul a tras trei focuri, dintre care două în instructorul de tragere şi unul cu care s-a sinucis.

Acum se anunţă verificări şi controale asupra persoanelor ce au fost în poligoane, dar care nu sunt posesori de arme. O tâmpenie.

Link to comment
 • Moderator

Bineinteles, o tampenie debitata de mai-marii de la IGPR. Hai sa ii cautam pe toti si sa le facem...ce? Mai ales ca NU sunt posesori de arme letale?

Link to comment
 • Moderator

Eu mă distrez teribil când îi văd pe ziaristi cu obsesia lor privind "testările psihologice". Iar acum au preluat-o si mintile luminate din IGPR, care probabil că vor să verifice si să găsească extraterestii.

Oare chiar nu le spune nimeni că obsesia ziaristilor pentru testările psihologice e un mare bullshit si că un astfel de caz nu poate fi prevenit în niciun fel? Pot să-i testeze până fac clăbuci la gură, că nu o să depisteze niciunul gata să comită un astfel de atac, cu atât mai mult să-l prevină.

Edited by Catalin
 • Upvote 2
Link to comment
 • Moderator

Bineinteles, o tampenie debitata de mai-marii de la IGPR.

 

Să se afle în treabă.

După logica asta a lor, ne putem aştepta să apară vreo propunere de interzicere a zborului cu avionul, pentru că există prosibilitatea ca un nebun precum copilotul de la Germanwings să ucidă oameni nevinovaţi în orice moment.

Link to comment
 • 2 weeks later...

E mai mult de atat aici.

Sunt proceduri care sunt stabilite si legiferate.

Comapniile de asigurari in special, cauta ORICE lucru deviat de la procedura, chiar si avizele psihologice si/sau recomandarile doctorilor, cu care sa imparta responsabilitatea, daca nu sa arunce intreaga responsabilitate.

E vorba de zeci de milioane aici (ma refer la avion)

Cum zicea Catalin, parca daca erau 2 in cabina, pe cel care te incomodeaza nu-l poti omori. Si-asa il iei prin surprindere, si indiferent daca e sau nu in cabina, tot esti constient ca il vei omori.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.