Jump to content
POLITISTI.ro

Serviciul secret al Poliţiei îşi bate joc de poliţişti,le cere ce nu le poate da

Miadry

Recommended Posts

Serviciul secret al Poliţiei îşi bate joc de poliţişti: le cere ce nu le poate da

Patru poliţişti din Timiş au dat în judecată Serviciul de Informaţii şi Protectie Internă şi îl acuză pe un ofiţer că i-a sancţionat abuziv. Ei au fost pedepsiţi pentru că nu aveau sigilate uşile de la birouri, dar Poliţia nu le-a dat niciodată sigilii.

Patru ofiţeri de la Judiciar, care au birorurile în sediul Poliţiei Timiş, au fost sancţionaţi de un ofiţer de la SIPI pentru că nu aveau birourile sigilate după terminarea orelor de program. Poliţiştii lucrează în două birouri care sunt în clasa a doua de securitate, conform ierarhizării făcute de serviciul secret al Poliţiei Timiş.

Un ofiţer de la SIPI s-a dus în control în seara de 6 aprilie, la ora 21.00, în sediul Poliţiei Timiş şi a constatat că două birouri nu sunt sigilate. Ofiţerul a dat avertismente celor patru ofiţeri care lucrează în acele birouri, sancţuni care îi pot împiedica pe aceştia să avanseze în carieră în următorii doi ani.

Poliţiştii susţin că au cerut în repetate rânduri sigilii, însă de la Poliţia Timiş li s-a spus că nu mai există sigilii care să fie distribuite. Astfel s-a ajuns la o situaţie ca-n romanele lui Kafka: conducerea Poliţiei nu le-a dat ofiţerilor sigilii, iar serviciul secret al Poliţiei îi sancţionează pentru că nu au sigilii.

SURSA: AdS Timisoara

http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/timisoara_Serviciul_secret_al_Politiei_isi_bate_joc_aiurea_de_politistii_care_n-au_sigiliu_0_474552559.html

Draga mea Adriana.

Colegii tai ziaristi habar nu au despre ce vorbesc.

S-au trezit si ei nestiind pe ce lume traiesc.

Si ca sa te lamuresc, nu ca le-as lua apararea colegilor mei de la SIPI, pentru ca sunt sigur ca nu ai cum sa sti, ofiterii de la SIPI nu pot da sanctiuni politistilor de la judiciar.

Avertismentul nu mai exista ca sanctiune disciplinara.

,, sancţuni care îi pot împiedica pe aceştia să avanseze în carieră în următorii doi ani."

Oare?

Sa fie goana dupa senzational?

Nu stiu Elvis. Eu pur si simplu am preluat stirea.

"Goana dupa senzational" e ceva normal in presa deci s-ar putea sa fie asa.

Multumesc pentru lamuriri. Intr-adevar nu aveam de unde sti aceste detalii. :)

Profit de tema topicului pentru a pune o intrebare:

Celor de la SIPI cine le monitorizeaza si verifica actiunile din timpul serviciului si in afara acestuia ?

Edited by Madalin
  • Moderator

Orice nas isi are nasul, stai linistit...

Si altii si-au pus problema cine-i verifica pe politisti in trafic...

Are cine.

• Membru

si la sectia unde lucrez s-au facut astfel de recomandari de a sigila usa la terminarea programului dar de catre o alta structura, insa la fel ca la Tm nu avem sigilii.

Edited by georgedi