Jump to content
POLITISTI.ro

Masuri de siguranta pentru autoturism


tylerdurden

Recommended Posts

Buna ziua, am o intrebare.

Am un chipiu de politie ca acesta: http://gazetadedimineata.ro/wp-content/uploads/2015/03/chipiu-150x150.jpg

(colectionez)

As dori sa il tin in masina pentru ca mi-a fost sparta de 2 ori la rand (oglinzi, etc) undeva pe scaun in speranta ca poate se mai "sperie" sau nu incearca... Nu intentionez sa il port sau ceva de genul.

Intrebarea e daca pot avea ceva probleme, sau daca ma oprește un politist si vede chipiul sa fiu luat la intrebari etc. Am citit despre uzurparea de calitate oficiala, nu intentionez absolut deloc asa cev, doar sa tin chipiul in masina.

Multumesc si o zi buna.

Link to comment
  • Moderator

Sfatul meu este să-ţi montezi o alarmă pe maşină. Ceea ce vrei tu să faci e foarte posibil să aibă nişte consecinţe nedorite şi nu din punct de vedere legal. Sunt şanse mult mai mari să-ţi găseşti maşina cu scuipaţi pe geamuri, anvelopele înţepate, vopseaua zgâriată şi aşa mai departe. Pentru că sunt destui "viteji" ce doresc să-i facă rău unui poliţist, dar sunt prea fătălăi şi se mulţumesc să se răzbune pe o maşină despre care cred că aparţine unui poliţist. Eu personal, chiar am grijă să nu las în maşină nimic care să dea de bănuit că maşina ar aprţine unui poliţist.

 

Ps: întrebarea ta trebuia să fie şi titlul topicului, regulamentul formului interzice acest tip de titluri pt topice (Am o intrebare va rog, Am o nelămurire, Ajutor, etc). Citeşte regulile forumului.

Edited by Catalin
  • Upvote 2
Link to comment

Imi cer scuze pentru titlu, intrasem de pe telefon si numai ce mi-am facut contul, nu citisem regulamentul.

 

Sunt surprins de raspuns, nu imi imaginam ca oamenii sunt asa de rai si setati pe politie...

 

Alarma am, dar in tara asta e degeaba si aia... La un prieten in plina zi la ora 15:00 au legat cu sarma usile de la bloc (spate fata) ca sa nu poata iesi proprietarul masinii si i-au spart masina cu tot cu alarma. Nu avea absolut nimic in masina, i-au luat airbagul din volan si oglinzile.

 

Multumesc de raspuns, o zi buna !

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.