Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna seara! In aproximativ 3 luni am fost controlat de 2 ori de cei de la antidrog(in locuri diferite). De fiecare data au venit aceiasi imbracati in civil, au fluturat legitimatiile si m-au controlat pe mine si pe inca 2 prieteni cu care eram in masina in fiecare buzunar de la geaca si pantaloni + control pe masina(s-au uitat sub presuri, in cotiera, etc). Intrebarea a fost aceeasi: daca detinem substante ilegale. Nu am treaba cu asa ceva deci prin urmare nu au gasit nimic asupra noastra. 

Referitor la asta eu am 2 intrebari:

1) Au dreptul sa ne controleze fara mandat? Ei ne-au aratat niste legitimatii de parca as stii eu cum arata o legitimatie originala.

2) Controalele astea sunt facute la intamplare sau vin pentru ca banuiesc ei ca e ceva neinregula cu noi? Cum ne gasesc, din cauza telefoanelor, sau? 

Sunt foarte curios daca a fost vorba de o coincidenta in ambele cazuri. Altfel..au o pista falsa, si e chiar aiurea ce se intampla.

• Moderator
Publicat

E perfect legal şi au dreptul să vă controleze. Nu e necesar niciun mandat.

• Membru
Publicat

1) Au dreptul sa ne controleze fara mandat? Ei ne-au aratat niste legitimatii de parca as stii eu cum arata o legitimatie originala.

Mergand pe aceeasi gandire a ta, daca iti aratau si un mandat, stiai cum arata un mandat original?

• Apreciez 3
Publicat

Atunci ar fi invocat ca mandatul era fals si, deci, i s-au incalcat drepturile!

Publicat

V-ule ce povestesti tu aici sunt basme. "Antidrogul" nu lucreaza in acest mod. Cand vei fi "controlat" de Crima organizata cu siguranta vei avea ceva pe tine. Si vei fi pe burta cu mainile in catuse. Ai grija la legitimatiile care ti se prezinta. Din proprie experienta iti spun ca am mai vazut jandarmi (legitimandu-se ca si politisti de la antidrog) care incercau si ei la plesneala.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.