Jump to content
POLITISTI.ro
 • 0

Control corporal sumar antidrog.


V159
 Share

Question

Buna seara! In aproximativ 3 luni am fost controlat de 2 ori de cei de la antidrog(in locuri diferite). De fiecare data au venit aceiasi imbracati in civil, au fluturat legitimatiile si m-au controlat pe mine si pe inca 2 prieteni cu care eram in masina in fiecare buzunar de la geaca si pantaloni + control pe masina(s-au uitat sub presuri, in cotiera, etc). Intrebarea a fost aceeasi: daca detinem substante ilegale. Nu am treaba cu asa ceva deci prin urmare nu au gasit nimic asupra noastra. 

 

Referitor la asta eu am 2 intrebari:

 

1) Au dreptul sa ne controleze fara mandat? Ei ne-au aratat niste legitimatii de parca as stii eu cum arata o legitimatie originala.

2) Controalele astea sunt facute la intamplare sau vin pentru ca banuiesc ei ca e ceva neinregula cu noi? Cum ne gasesc, din cauza telefoanelor, sau? 

 

Sunt foarte curios daca a fost vorba de o coincidenta in ambele cazuri. Altfel..au o pista falsa, si e chiar aiurea ce se intampla.

Link to comment
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

 • 0
 • Membru

1) Au dreptul sa ne controleze fara mandat? Ei ne-au aratat niste legitimatii de parca as stii eu cum arata o legitimatie originala.

 

Mergand pe aceeasi gandire a ta, daca iti aratau si un mandat, stiai cum arata un mandat original?

 • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

 • 0
 • Moderator

Modelul de legitimatii ale Politiei Romane sunt publicate in Monitorul Oficial pentru ca intreg poporul sa le cunoasca! Daca tot faci o documentare cu privire la drepturile si obligatiile politistilor, nu ar fi rau sa citesti si topicul despre legitimatia/insigna de politie!

"Mandatul de perchezitie", se elibereaza de catre un judecator numai atunci cand se impune perchezitionarea unei locuinte sau a unei proprietati private neaccesibila publicului!

Poate ca felul in care va comportati, locurile frecventate, limbajul, orele tarzii etc. ridica suspiciuni cu privire la voi! Banuiesc ca politistii nu v-au oprit pe treptele de la Biblioteca Nationala in timp ce ieseati dupa cateve ore de studiu si aveati ochii inrositi din cauza luminii difuze din sala de lectura, corect?!

Edited by CITADELA
 • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

 • 0

V-ule ce povestesti tu aici sunt basme. "Antidrogul" nu lucreaza in acest mod. Cand vei fi "controlat" de Crima organizata cu siguranta vei avea ceva pe tine. Si vei fi pe burta cu mainile in catuse. Ai grija la legitimatiile care ti se prezinta. Din proprie experienta iti spun ca am mai vazut jandarmi (legitimandu-se ca si politisti de la antidrog) care incercau si ei la plesneala.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.