Jump to content
POLITISTI.ro
 • 0

Restituire permis conducere din alt oras / judet decat cel de resedinta


Robert80
 Share

Question

Buna tuturor, 

 

Am si o intrebare: exista vreun tip de cerere prin care pot solicita ridicarea permisului de conducere, dupa ce a fost suspendat, din alt oras inafara de cel de resedinta ?.  Eu sunt din Constanta si momentan lucrez in Bucuresti si nu as vrea sa bat un drum pana la Constanta doar pentru ridicarea permisului de conducere. Mentionez ca permisul l-am predat la Bucuresti. 

 

Astept raspunsurile voastre,

 

Multumesc frumos.

Link to comment
Share on other sites

22 answers to this question

Recommended Posts

 • 0

trebuia facuta o cerere catre Seful Serv.. Rutier unde a fost predat, ca acesta sa fie pastrat pana la expirarea suspendarii in acel loc.

Link to comment
Share on other sites

 • 0

alta solutie nu exista ? , cred ca e prea tarziu sa mai fac acum o cerere, mai am o saptamana pana trebuie sa merg sa ridic permisul. 

Edited by Robert80
Link to comment
Share on other sites

 • 0
 • Moderator

Poţi să mergi la notar şi faci o procură pentru cineva apropiat din localitatea de domiciliu, iar respectivul după ce îl ridică de la poliţie, îl poate trimite la tine prin curierat ori prin poştă.

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Daca a fost trimis la serviciul rutier din judetul de domiciliu va trebuie sa mergi acolo pentru a ridica permisul de conducere sau poti proceda cum a spus Marius.

Edited by Sache
Link to comment
Share on other sites

 • 0

buna ziua,as dori sa stiu cum trebuie procedat pentru a preschimba un permis de conducere eliberat de italia cu unul romanesc? mentzionez ca permisul este expirat de anul trecut si acum as dori unul romanesc!!!!

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Bună ziua , am permisul suspendat și a fost trimis în județul de domiciliu , eu fiind cu mașina în alt județ . Pot cere sa mi se trimită permisul în județul în care mă aflu sau pot conduce după perioada de suspendare sa îmi iau permisul cu mașina , având în vedere ca mi-a expirat perioada ? 

Mulțumesc 

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Buna ziua !

Am o nelamurire: unde ajunge permisul de conducere, pe adresa initiala din buletin sau cea corespunzatoare vizei de flotant? 

(m-am mutat de la adresa corespunzatoare vizei de flotant )

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Și eu am o nelămurire: ce s-a întâmplat cu permisul tău? Este nou, sau a fost reținut în vedera suspendării?

 

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Buna ziua ,

As putea sa aflu care este metoda de calcul a perioadei de suspendare permis? 90+30 acestea se numara de cand s-a suspendat permisul?se numara doar zilele lucratoare adica fara sambata si duminica? Permisul mi-a fost suspendat in data de 11.02.2017 as vrea sa aflu cand pot sa merg dupa el pentru ca trebuie sa merg la Baia Mare si nu as face 2 drumuri pana acolo.Multumesc

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Buna seara,

Permisul meu a fost retinut pe o perioada de 90 de zile in raza IPJ Hunedoara, de unde a fost si emis.

Momentan locuiesc in Brasov si nu am posibilitatea sa merg intr-o zi lucratoare sa il ridic deoarece programul de la munca nu imi permite. Perioada in care a fost suspendat a expirat.

Exista posibilitatea sa il ridic din Brasov facand o cerere? Sau este posibil sa fie ridicat de catre o ruda cu o imputernicire?

Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Permisul este restituit de unitatea de poliție din raza căreia a fost eliberat. Cu împuternicire da, poate merge cineva să îl ridice. 

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Bună mia fost stupenda permisul pe 90 de zile. Întrebarea mea este. Eu am avut domiciliu în Bacău la suspendarea permisul și între timp lam schimb în Oradea. De unde trebuie sa ma duc sa îl ridic? 

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Salut! Am permisul suspendat pentru neacordarea de prioritate timp de 30 de zile. Atunci cand ar trebuii sa ma duc sa mi iau permisul, sunt plecat la munte. Pot depune cerere ca n data in care pot conduce sa-mi vina direct in orasul in care voi fi?

Edited by Cipisn
Link to comment
Share on other sites

 • 0

Buna seara.

In urma cu aproximativ 3 luni am provocat un accident și mi-a fost reținut permisul in alt judet. Aceasta perioada se sfârșește îndată. Unde pot alfa dacă permisul este in județul din care sunt eu? Sau este in județul in care a fost reținut? 
            Mulțumesc! 

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Buna seara,

As dori sa stiu, in cazul in care am permisul de conducere suspendat, la momentul încetării suspendării acestuia, de unde se poate ridica? 

Menționez ca permisul mi-a fost reținut in Bacau, iar eu locuiesc in Constanța (Năvodari).

Trebuie ridicat de la Prefectura Constanța sau de la o altă instituție? 

Si inca o întrebare, permis mi-a fost suspendat pe 30 de zile, deoarece am trecut pe culoarea rosie a semaforului, as vrea sa stiu daca trebuie dat acel examen 13/15.

Multumesc anticipat.

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Buna ziua, am nevoie de ajutor. In cursul zilei de ieri permisul mi-a fost ridicat 30 de zile pentru neacordare prioritate pietoni, problema este că permisul meu este pe Tulcea, iar eu m-am mutat în Iași, și buletinul îl am tot pe Iași. Cum fac acum sa nu mai trimită permisul la Tulcea, și să îl păstreze în Iași să îl ridic de la politie.

Edited by Vioreldima
Link to comment
Share on other sites

 • 0

Am dreptul de conducere suspendat ptr 30 de zile și intreb, de unde intru in posesia permisului, ptr ca am comis neregula in București, permisul este emis de Constanța si locuiesc in Tîrgoviște?. Si încă o intrebare: dacă predau dovada inlocuitoare mai devreme de 15 zile cu ce documente mă prezint ptr a-mi ridica permisul in afară de CI din moment ce dovada o predau?. Multumesc anticipat ptr răspuns și o seara plăcută tuturor.

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Buna ziua,
In Februarie un urma unui incident in care a fost implicat un tramvai am ramas 60 zile fara permis. Perioada de suspendare fiind de pe data de 13.03.2020-13.05.2020. La momentul accidentul buletinul era din Bacau, dar intre timp am domiciliul in Bucuresti. Pe data de 19 Martie am fost la Udriste unde am sustinut un examen de redobandire permis pe care l-am promovat. In momentul in care am depus cererea de reducere a perioadei de suspendare, doamna de la ghiseul de informatii mi-a spus ca permisul il voi ridica de la Bacau pentru ca acolo aveam domiciliul la momentul incidentului.
Intrebarea mea este urmatoarea:
Acum pe data de 13.04.2020 cand am dreptul de a ma duce sa imi ridic permisul, pot face aceasta deplasare, data fiind situatia de urgenta? Ce pot completa pe declaratie fara a avea neplacerea sa iau amenda 2000 ron si eu si persoana care ma va insoti cu masina?
Sau exista vreo posibilitate in care sa merg la Udriste unde poate pot primit o foaie, o dovada, orice prin care pot conduce pana se termina perioada de urgenta dupa care ma pot deplasa la Bacau sa imi iau permisul fizic.

Va multumesc!

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Bună seara,

Acum o lună de zile mi-a fost reținut permisul intr-un alt județ, nu cel de reședință. Doresc să știu de unde o sa pot sa il ridic, din județul unde mi-a fost reținut sau din cel de unde a fost emis permisul ? Mulțumesc anticipat!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.